Japonya’da da Note 7 yasaklandı!

Kocaeli 18.10.2016 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Japonya’da da Note 7 yasaklandı!

Birçok ülkenin ardından Japonya da Samsung Galaxy Note 7 model telefonun uçaklara alınmasını yasakladığını açıkladı.

Birçok ülkenin ardından Japonya da Samsung “Galaxy Note 7” model telefonun uçaklara alınmasını yasakladığını açıkladı. Euronews'te yer alan habere göre yapılan açıklamada, güç ünitelerinin ısınması ve patlaması sorununun henüz çözülememesi nedeniyle Samsung Galaxy Note 7 model telefonun kargo da dahil tüm iç ve dış uçuşlarda bataryası olmadan bile alınmasının yasak olduğu duyuruldu.   Geçtiğimiz gün de ABD ve Kanada “Galaxy Note 7” model cep telefonunun uçaklara alınmasını yasaklamıştı. Koreli teknoloji devi Samsung’un hisseleri de Galaxy Note 7’deki sorunlar nedeniyle büyük düşüşe geçti. Şirket geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, faaliyet karının şirketin söz konusu modelinden vazgeçmesiyle birlikte altı ay içerisinde 3 milyar dolar azalabileceğini belirtmişti. Samsung, eylül ayında ısınma sorunu nedeniyle milyonlarca telefonu değişim için çağırmış ancak yenilenen cihazların da yangın riski taşıdığı yönünde gelen raporlar üzerine Galaxy Note 7’nin üretimini askıya almıştı.
Birçok ülkenin ardından Japonya da Samsung Galaxy Note 7 model telefonun uçaklara alınmasını yasakladığını açıkladı.

Birçok ülkenin ardından Japonya da Samsung “Galaxy Note 7” model telefonun uçaklara alınmasını yasakladığını açıkladı.

Euronews'te yer alan habere göre yapılan açıklamada, güç ünitelerinin ısınması ve patlaması sorununun henüz çözülememesi nedeniyle Samsung Galaxy Note 7 model telefonun kargo da dahil tüm iç ve dış uçuşlarda bataryası olmadan bile alınmasının yasak olduğu duyuruldu.

 

Geçtiğimiz gün de ABD ve Kanada “Galaxy Note 7” model cep telefonunun uçaklara alınmasını yasaklamıştı.

Koreli teknoloji devi Samsung’un hisseleri de Galaxy Note 7’deki sorunlar nedeniyle büyük düşüşe geçti. Şirket geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, faaliyet karının şirketin söz konusu modelinden vazgeçmesiyle birlikte altı ay içerisinde 3 milyar dolar azalabileceğini belirtmişti.

Samsung, eylül ayında ısınma sorunu nedeniyle milyonlarca telefonu değişim için çağırmış ancak yenilenen cihazların da yangın riski taşıdığı yönünde gelen raporlar üzerine Galaxy Note 7’nin üretimini askıya almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.