JAPONYA PRENSESİ DİLOVASI’NA GELDİ!

Dilovası 13.09.2018 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

JAPONYA PRENSESİ DİLOVASI’NA GELDİ!

Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezdi. Yetkililerden bilgi alan Japonya Prensesi Akiko Mikasa, müzede bulunan resim sergisini gezdi.

Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezdi. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ülkemize gelen Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü’nün yapılışını anlatan bilgilerin ve maketlerin yer aldığı Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezdi. VALİ AKSOY, JAPONYA PRENSESİNİ AĞIRLADI Vali Hüseyin Aksoy, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Uzun, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş ve Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Müdürü Hüseyin Bozkurt tarafından karşılanan Japonya Prensesi Akiko Mikasa, ilk olarak Yalova “Osmangazi Köprüsü” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin eserlerinin yer aldığı resim sergisini gezdi. Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezerek, yetkililerden bilgi alan Japonya Prensesi Akiko Mikasa’ya, Vali Aksoy kendisini Kocaeli’de ağırlamaktan duydukları memnuniyetlerini ifade etti.            
Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezdi. Yetkililerden bilgi alan Japonya Prensesi Akiko Mikasa, müzede bulunan resim sergisini gezdi.

Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezdi. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ülkemize gelen Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü’nün yapılışını anlatan bilgilerin ve maketlerin yer aldığı Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezdi.

VALİ AKSOY, JAPONYA PRENSESİNİ AĞIRLADI

Vali Hüseyin Aksoy, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Uzun, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş ve Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Müdürü Hüseyin Bozkurt tarafından karşılanan Japonya Prensesi Akiko Mikasa, ilk olarak Yalova “Osmangazi Köprüsü” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin eserlerinin yer aldığı resim sergisini gezdi. Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezerek, yetkililerden bilgi alan Japonya Prensesi Akiko Mikasa’ya, Vali Aksoy kendisini Kocaeli’de ağırlamaktan duydukları memnuniyetlerini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.