GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Judocular 25 günlük kampa hazırlanıyor!

Spor 03.07.2020 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Judocular 25 günlük kampa hazırlanıyor!

Büyükşehir Kağıtsporlu milli judocular milli takım kampına katılmak üzere yola çıkıyorlar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü milli judocuları ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 önlemleri kapsamında 13 Mart tarihinden itibaren antrenmanlara kısa süreli ara vermişti. Şampiyon judocular kontrollü hayat kapsamında çalışmalarına başlayıp milli takım kampına çağrıldı. MİLLİ TAKIMDAN DAVET Kontrollü hayat düzeni kapsamında Judo milli takımı olimpik kadroda bulunan mavi beyazlı sporculardan erkeklerde Ömer Kemal Aydın, Emirhan Karahan kadınlarda Merve Azak ve Tuğçe Beder federasyondan gelen talimat ile milli takım kampına katılmak üzere yola çıkacak. KAMP 25 GÜN SÜRECEK 5-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Clarion Hotel’de düzenlenecek olan kampa Judo Büyükler Türk Milli takımı Olimpik kadrosunda bulunan sporcular ve milli takım antrenörleri katılacak. 25 gün sürecek olan kamp boyunca sporcuların koronavirüs sebebiyle eksik kalan teknik ve kondisyon antrenmanları tamamlanacak.

Büyükşehir Kağıtsporlu milli judocular milli takım kampına katılmak üzere yola çıkıyorlar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü milli judocuları ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 önlemleri kapsamında 13 Mart tarihinden itibaren antrenmanlara kısa süreli ara vermişti. Şampiyon judocular kontrollü hayat kapsamında çalışmalarına başlayıp milli takım kampına çağrıldı.

MİLLİ TAKIMDAN DAVET

Kontrollü hayat düzeni kapsamında Judo milli takımı olimpik kadroda bulunan mavi beyazlı sporculardan erkeklerde Ömer Kemal Aydın, Emirhan Karahan kadınlarda Merve Azak ve Tuğçe Beder federasyondan gelen talimat ile milli takım kampına katılmak üzere yola çıkacak.

KAMP 25 GÜN SÜRECEK

5-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Clarion Hotel’de düzenlenecek olan kampa Judo Büyükler Türk Milli takımı Olimpik kadrosunda bulunan sporcular ve milli takım antrenörleri katılacak. 25 gün sürecek olan kamp boyunca sporcuların koronavirüs sebebiyle eksik kalan teknik ve kondisyon antrenmanları tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.