Jurassic World Gebze’de

Gebze 02.11.2018 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Jurassic World Gebze’de

Jurassic World: Yıkılmış Krallık, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde, ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak.

Bir bilimkurgu ve macera filmi olan Jurassic World: Yıkılmış Krallık, 2015 yılı yapımı olan Jurassic World’ün devamı olan ve aynı zamanda Jurrasic Park serilerinin beşinci filmi konumundadır. Filmin yönetmen koltuğunda Juan Antonio Bayona oturdu. öJurassic Park filmleri ilk seriden itibaren oldukça beğeni kazanmıştı. Bu yeni filmlerle de yine beğeni toplamaya devam ediyor.  Filmin bir önceki serisinin konusu, Nublar adasında kurulan dinozor parkının zaman içerisinde ziyaretçi sayısının düşmesi ve bu ziyaretçi sayının düşmesi ile parkta yepyeni bir dinozor türü ortaya çıkarılmaya çalışılmıştır. Genler ile yeni dinozor türünün ortaya çıkmasından sonra adada büyük bir felaket yaşanır ve dinozorlar adayı istila eder. Filmin yönetmeni Colin Trevorrow’du. Devam filminde de senarist olarak görev almaktadır. KURTARMA ÇABASINDALAR Bu serinin konusu, ilk film olan Jurassic World’den birkaç yıl sonrası anlatılmaktadır. Isla Nublar adasındaki yanardağ, parkı istila etmiş olan dinozorları tehdit etmektedir. Chris Pratt’ın canlandırdığı dinozor eğitmeni karakterindeki Owen Grady ile Bryce Dallas Howard’ın canlandırdığı parkın eski müdürü karakterindeki Claine Dearing, dinozorları kurtarma çabası içindedirler. Onları güvenli olarak adadan çıkarma planları yapmaktalar.  Bir önceki filmde de gördüğümüz Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard, devam filminde de karşımıza çıkmaktadırlar. Diğer yandan Bradley Darrly Wong (BD Wong) Henry Wu karakteri ile ve James Cromwell de Benjamin Lockwood karakteri ile filmde karşımıza çıkmaktadırlar. PAZAR GÜNÜ İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişir ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kurar. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım ister. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracak. Film, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 4 Kasım Pazar günü; 12.00 ve 14.00’da gösterime girecek. KÜBRA AKABALI
Jurassic World: Yıkılmış Krallık, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde, ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak.

Bir bilimkurgu ve macera filmi olan Jurassic World: Yıkılmış Krallık, 2015 yılı yapımı olan Jurassic World’ün devamı olan ve aynı zamanda Jurrasic Park serilerinin beşinci filmi konumundadır. Filmin yönetmen koltuğunda Juan Antonio Bayona oturdu. öJurassic Park filmleri ilk seriden itibaren oldukça beğeni kazanmıştı. Bu yeni filmlerle de yine beğeni toplamaya devam ediyor.  Filmin bir önceki serisinin konusu, Nublar adasında kurulan dinozor parkının zaman içerisinde ziyaretçi sayısının düşmesi ve bu ziyaretçi sayının düşmesi ile parkta yepyeni bir dinozor türü ortaya çıkarılmaya çalışılmıştır. Genler ile yeni dinozor türünün ortaya çıkmasından sonra adada büyük bir felaket yaşanır ve dinozorlar adayı istila eder. Filmin yönetmeni Colin Trevorrow’du. Devam filminde de senarist olarak görev almaktadır.

KURTARMA ÇABASINDALAR

Bu serinin konusu, ilk film olan Jurassic World’den birkaç yıl sonrası anlatılmaktadır. Isla Nublar adasındaki yanardağ, parkı istila etmiş olan dinozorları tehdit etmektedir. Chris Pratt’ın canlandırdığı dinozor eğitmeni karakterindeki Owen Grady ile Bryce Dallas Howard’ın canlandırdığı parkın eski müdürü karakterindeki Claine Dearing, dinozorları kurtarma çabası içindedirler. Onları güvenli olarak adadan çıkarma planları yapmaktalar.  Bir önceki filmde de gördüğümüz Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard, devam filminde de karşımıza çıkmaktadırlar. Diğer yandan Bradley Darrly Wong (BD Wong) Henry Wu karakteri ile ve James Cromwell de Benjamin Lockwood karakteri ile filmde karşımıza çıkmaktadırlar.

PAZAR GÜNÜ

İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişir ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kurar. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım ister. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracak. Film, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 4 Kasım Pazar günü; 12.00 ve 14.00’da gösterime girecek.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.