K.KARABEKİR MAHALLE KONAĞI AÇILIYOR

Darıca 23.09.2018 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

K.KARABEKİR MAHALLE KONAĞI AÇILIYOR

Darıca Belediyesi geçen hafta açtığı Bağlarbaşı Mahalle Konağı’nın ardından K.Karabekir Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Mahalle Konağı’nı da halkın hizmetine açıyor.

Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konağının içerisinde muhtarlık odasının yanı sıra, şark köşesi, etüt köşesi,  giyim sınıfı, öğretmenler odası, idari birim, mefruşat odası, iğne oyası sınıfı, mescid ve tuvaletler bulunacak. Mahalle Konağı’nın yanında ise çocuklar için park ve semt sahası inşaa edildi. Sözümüz sözde kalmadı Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Karabacak, tüm vatandaşları mahalle konaklarının açılışına davet ederken,  “geçtiğimiz hafta açılışını yaptığımız Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı’nın ardından Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ismini verdiğimiz Kazım Karabekir Mahalle Konağı’nı da hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta ise Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı hizmete açacağız. Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bu güzel günde tüm halkımızı açılış programımıza davet ediyorum. İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi
Darıca Belediyesi geçen hafta açtığı Bağlarbaşı Mahalle Konağı’nın ardından K.Karabekir Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Mahalle Konağı’nı da halkın hizmetine açıyor.

Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konağının içerisinde muhtarlık odasının yanı sıra, şark köşesi, etüt köşesi,  giyim sınıfı, öğretmenler odası, idari birim, mefruşat odası, iğne oyası sınıfı, mescid ve tuvaletler bulunacak. Mahalle Konağı’nın yanında ise çocuklar için park ve semt sahası inşaa edildi.

Sözümüz sözde kalmadı

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Karabacak, tüm vatandaşları mahalle konaklarının açılışına davet ederken,  “geçtiğimiz hafta açılışını yaptığımız Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı’nın ardından Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ismini verdiğimiz Kazım Karabekir Mahalle Konağı’nı da hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta ise Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı hizmete açacağız. Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bu güzel günde tüm halkımızı açılış programımıza davet ediyorum. İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.