KILIÇ MÜJDEYİ VERDİ!

Çayırova 17.03.2016 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KILIÇ MÜJDEYİ VERDİ!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç müjdeyi verdi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç dün sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden müjdeyi verdi.

KILIÇ SOSYAL MEDYA’DAN MÜJDEYİ VERDİ Kılıç, sosyal medya hesabından Çayırova halkına yönelik yaptığı açıklama da “Çayırova taksi durağı hayırlı olsun.” Dedi. Kılıç açıklamasına şöyle devam etti;  “Taksi durağı ile alakalı hemen hemen her gün vatandaşımızdan bu konu da talep alıyorduk. Talep çoğaldıkça bizde bu sorunu ortadan kaldırmak istedik ama Gebze tarafında kaldığı için biz müdahale edemiyorduk. Gebze belediye Başkanımız Adnan Köşker’e bu sorunumuzu ilettik ve bizi kırmayarak Çayırova Taksi Durağını hayata geçirdi. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi. 
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç müjdeyi verdi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç dün sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden müjdeyi verdi.

KILIÇ SOSYAL MEDYA’DAN MÜJDEYİ VERDİ

Kılıç, sosyal medya hesabından Çayırova halkına yönelik yaptığı açıklama da “Çayırova taksi durağı hayırlı olsun.” Dedi. Kılıç açıklamasına şöyle devam etti;  “Taksi durağı ile alakalı hemen hemen her gün vatandaşımızdan bu konu da talep alıyorduk. Talep çoğaldıkça bizde bu sorunu ortadan kaldırmak istedik ama Gebze tarafında kaldığı için biz müdahale edemiyorduk. Gebze belediye Başkanımız Adnan Köşker’e bu sorunumuzu ilettik ve bizi kırmayarak Çayırova Taksi Durağını hayata geçirdi. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.