KILIÇ: TÜRK ULUSU ONUN SAYESİNDE GÜÇLÜDÜR

Çayırova 10.11.2016 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KILIÇ: TÜRK ULUSU ONUN SAYESİNDE GÜÇLÜDÜR

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. TÜRK ULUSU ONUN SAYESİNDE GÜÇLÜDÜR Mesajında Atatürk’ün, Cumhuriyetin sonsuza dek yaşaması için bir çok yeniliklere imza attığını vurgulayan Başkan Kılıç şunları kaydetti: "Büyük Atatürk tüm yaşamını vatanın bekası ve milletin bağımsızlığına adamış milleti ile birlikte milli mücadelede büyük zaferler kazanarak, Türk Ulusunun daha güçlü bir şekilde tarih sahnesinde yer almasını sağlamış, bilgi ve becerisi ile ülkemize aydınlık bir geleceğin kapılarını açmış, tüm dünyanın saygı duyduğu eşsiz bir komutan ve saygıdeğer bir lider olmuştur..Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, geleceğimize yön veren büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, vatanın bölünmezliği uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kere daha şükranla anıyoruz.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TÜRK ULUSU ONUN SAYESİNDE GÜÇLÜDÜR

Mesajında Atatürk’ün, Cumhuriyetin sonsuza dek yaşaması için bir çok yeniliklere imza attığını vurgulayan Başkan Kılıç şunları kaydetti: "Büyük Atatürk tüm yaşamını vatanın bekası ve milletin bağımsızlığına adamış milleti ile birlikte milli mücadelede büyük zaferler kazanarak, Türk Ulusunun daha güçlü bir şekilde tarih sahnesinde yer almasını sağlamış, bilgi ve becerisi ile ülkemize aydınlık bir geleceğin kapılarını açmış, tüm dünyanın saygı duyduğu eşsiz bir komutan ve saygıdeğer bir lider olmuştur..Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, geleceğimize yön veren büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, vatanın bölünmezliği uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kere daha şükranla anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.