KILIÇDAROĞLU İL BAŞKANLARINI UYARDI!

21.11.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KILIÇDAROĞLU İL BAŞKANLARINI UYARDI!

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti örgütünü MHP’yle başkanlık sistemi konusunda tartışmaya girmemeleri konusunda uyararak, “Bahçeli, bizim MHP ile kavga etmemizi istiyor, tabanını kenetlemek için. Bu tuzağa düşmeyeceğiz” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay da toplantıdaki yerini aldı. Hürriyet’te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu 81 il başkanıyla Trabzon’da bir araya geldiği basına kapalı gerçekleşen toplantıda özetle şunları söyledi: BAŞKANLIĞA KARŞIYIZ “MHP’yi hedef almamıza gerek yok. Bir kavgaya, özel karşıtlığa gerek yok. Zaten Bahçeli bizim MHP ile kavga etmemizi istiyor, tabanını kenetlemek için. Bu tuzağa düşmeyeceğiz. Benim gördüğümü Bahçeli de görüyordur. Ülkenin bekasını ben düşünüyorsam Bahçeli de düşünmelidir. Başkanlığa karşıyız, bu kadar. DAHA FAZLA ÇALIŞIN Kılıçdaroğlu, örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün düzenlediği 5. İl Başkanları toplantısında teşkilatların CHP’ye oy çıkmayan mahallelerde daha fazla çalışma yürütmesini istedi. Kılıçdaroğlu, “En büyük zaafımız bunu yapmıyoruz. Akşam meyhanelere gidiyoruz, açıyoruz rakıları, mezeler geliyor, başlıyoruz genel başkandan, öbür taraftan il başkanı... Ülkeyi kurtarıyoruz, kafalar çok iyi, eve gidiyoruz, kafayı vurup yatıp sabah bir şey yok. Elbette içki içilir ama Türkiye’nin geleceğini de düşünmemiz lazım” diyerek partilileri uyardı.   

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti örgütünü MHP’yle başkanlık sistemi konusunda tartışmaya girmemeleri konusunda uyararak, “Bahçeli, bizim MHP ile kavga etmemizi istiyor, tabanını kenetlemek için. Bu tuzağa düşmeyeceğiz” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay da toplantıdaki yerini aldı. Hürriyet’te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu 81 il başkanıyla Trabzon’da bir araya geldiği basına kapalı gerçekleşen toplantıda özetle şunları söyledi:

BAŞKANLIĞA KARŞIYIZ

“MHP’yi hedef almamıza gerek yok. Bir kavgaya, özel karşıtlığa gerek yok. Zaten Bahçeli bizim MHP ile kavga etmemizi istiyor, tabanını kenetlemek için. Bu tuzağa düşmeyeceğiz. Benim gördüğümü Bahçeli de görüyordur. Ülkenin bekasını ben düşünüyorsam Bahçeli de düşünmelidir. Başkanlığa karşıyız, bu kadar.

DAHA FAZLA ÇALIŞIN

Kılıçdaroğlu, örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün düzenlediği 5. İl Başkanları toplantısında teşkilatların CHP’ye oy çıkmayan mahallelerde daha fazla çalışma yürütmesini istedi. Kılıçdaroğlu, “En büyük zaafımız bunu yapmıyoruz. Akşam meyhanelere gidiyoruz, açıyoruz rakıları, mezeler geliyor, başlıyoruz genel başkandan, öbür taraftan il başkanı... Ülkeyi kurtarıyoruz, kafalar çok iyi, eve gidiyoruz, kafayı vurup yatıp sabah bir şey yok. Elbette içki içilir ama Türkiye’nin geleceğini de düşünmemiz lazım” diyerek partilileri uyardı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.