KILIÇDAROĞLU İLİMİZE YENİDEN GELMEK İÇİN ŞART KOŞTU!

Gebze 04.05.2017 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KILIÇDAROĞLU İLİMİZE YENİDEN GELMEK İÇİN ŞART KOŞTU!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yeni il binasının açılış töreni için davet ettiği Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ye yeniden gelme şartını açıkladı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan Sarıbay, Ankara’da düzenlenen CHP İl Başkanları Toplantısı’nı değerlendirdi. Toplantı sonrası yeni il binasının açılış töreni için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet ettiklerini belirten Sarıbay, Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ye gelme şartını da açıkladı.   İŞTE KOCAELİ’YE GELME ŞARTI Açıklamasında Sarıbay, “İl binası açılışı için genel başkanımızı davet ettim. Önce bir şartım var dedi. ‘Ben orada muhtarlarla yaptığımız toplantıdan memnun kaldım. Hem Gebze’de hem İzmit’te aynı toplantıyı yaparsak gelirim’ dedi. Biz de aynı toplantıyı yine yapacağız. Aynı gün de il binasının açılışını da yapacağız. Ardından genel başkanımız, ‘2-3 aylık referandum sürecinde ziyaret ettiğiniz sendika, kahve, dernek, oda hepsini tekrar teşekkür etmek amacıyla ziyaret edeceksiniz’ dedi” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yeni il binasının açılış töreni için davet ettiği Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ye yeniden gelme şartını açıkladı.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan Sarıbay, Ankara’da düzenlenen CHP İl Başkanları Toplantısı’nı değerlendirdi. Toplantı sonrası yeni il binasının açılış töreni için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet ettiklerini belirten Sarıbay, Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ye gelme şartını da açıkladı.
 
İŞTE KOCAELİ’YE GELME ŞARTI
Açıklamasında Sarıbay, “İl binası açılışı için genel başkanımızı davet ettim. Önce bir şartım var dedi. ‘Ben orada muhtarlarla yaptığımız toplantıdan memnun kaldım. Hem Gebze’de hem İzmit’te aynı toplantıyı yaparsak gelirim’ dedi. Biz de aynı toplantıyı yine yapacağız. Aynı gün de il binasının açılışını da yapacağız. Ardından genel başkanımız, ‘2-3 aylık referandum sürecinde ziyaret ettiğiniz sendika, kahve, dernek, oda hepsini tekrar teşekkür etmek amacıyla ziyaret edeceksiniz’ dedi” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.