KIZILAY HAFTASINDA ÇAYIROVALI KADINLAR ELELE

Çayırova 24.10.2016 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KIZILAY HAFTASINDA ÇAYIROVALI KADINLAR ELELE

Türk Kızılay’ı Çayırova Şubesi Kadın kolları Kızılay haftasında Çayırova AK Parti Kadın kolları ile el ele vererek kan bağışı günleri başlattı.

    Kızılay haftası olarak kutlanan 29 Ekim - 4 Kasım tarihlerinde kan bağışının önemine dikkat çekmek ve Çayırova halkını kan bağışına davet etmek için Kadın kolları el ele verdi. 28-29 Ekim tarihlerinde Çayırova Fatih Caddesi Vakıfbank yanında gerçekleşecek olan kan bağışı 11.00’de başlayarak saat 18:00’a kadar sürecek. Çayırova Kızılay Kadın Kolları Başkanı Sayın Ayşin Balcılar “Benim başıma gelmez diye düşünmeyin. Bu gün siz kan verin ki sizin ihtiyacınız olduğunda siz de bulabilesiniz. Unutmayın kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle düzenli kan vermeyi alışkanlık haline getirmeliyiz.” Dedi “KAN HAYATTIR” Balcılar, “28-29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek kan bağışı için AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir  ve yönetimi ile el ele verdiğimiz bu çalışmaya sizde destek verin. Unutmayın bir damla kan kurtarılan 3 can demektir.” Dedi.  
Türk Kızılay’ı Çayırova Şubesi Kadın kolları Kızılay haftasında Çayırova AK Parti Kadın kolları ile el ele vererek kan bağışı günleri başlattı.

 

 

Kızılay haftası olarak kutlanan 29 Ekim - 4 Kasım tarihlerinde kan bağışının önemine dikkat çekmek ve Çayırova halkını kan bağışına davet etmek için Kadın kolları el ele verdi. 28-29 Ekim tarihlerinde Çayırova Fatih Caddesi Vakıfbank yanında gerçekleşecek olan kan bağışı 11.00’de başlayarak saat 18:00’a kadar sürecek.

Çayırova Kızılay Kadın Kolları Başkanı Sayın Ayşin Balcılar “Benim başıma gelmez diye düşünmeyin. Bu gün siz kan verin ki sizin ihtiyacınız olduğunda siz de bulabilesiniz. Unutmayın kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle düzenli kan vermeyi alışkanlık haline getirmeliyiz.” Dedi

“KAN HAYATTIR”

Balcılar, “28-29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek kan bağışı için AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir  ve yönetimi ile el ele verdiğimiz bu çalışmaya sizde destek verin. Unutmayın bir damla kan kurtarılan 3 can demektir.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.