19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAISİAD 9 yaşında!

Gebze 30.12.2018 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KAISİAD 9 yaşında!

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) 9’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) 9’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı. 24 Aralık 2010’da kurulan KAISİAD, her ay düzenlediği ve üyeleriyle bir araya geldiği toplantısında 9’uncu kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladı. Dernek başkanı Meşaik Karakuş, kurucu başkanı Ufuk Ekinci ve mevcut yönetim kurulu üyeleri Resul Orman, Osman Adıgüzel, Selçuk Koç, Türksen Koç, Okay Ağyol, Birol Çiçek, Ahmet Subaşı, Hüseyin Karadeniz, Şamil Yalçın, Burak Kaya’nın yanı sıra toplantıya konuk olarak katılan Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler, pastayı birlikte kesti. KARAKUŞ “KİTAP VE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNDUK” Bayramoğlu Cuci Otel’de düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, dernekleri kurmanın kolay, yaşatmanın ve asli görevlerini sürdürmenin büyük bir çaba gerektirdiğini belirterek, ilk günkü gibi çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Gebze bölgesinin yanı sıra Türkiye’nin birçok şehrinden üye kazandırdıklarını da söyleyen Karakuş, bugüne kadar üniversite öğrencilerine verilen bursların yanı sıra ilkokul ve ortaokul öğrencilere kitap ve kıyafet desteği sağladıklarını da ifade etti. MERHUM YILMAZEL UNUTULMADI KAISİAD’ın kurucu başkanı Ufuk Ekinci de derneğin kuruluşuyla ilgili bir anısını paylaştı. Merhum Abdullah Yılmazel’i de anan Ekinci, “Derneği kurmadan önce ince eleyip sık dokuyorduk. Merhum Abdullah Yılmazel, ‘Tabela da mı asamıyorsunuz?’ deyince bize moral oldu” şeklinde konuştu. Ekinci ayrıca kendilerine verilen plaket dolayısıyla da teşekkür etti. Derneğin bir önceki Başkanı Nasrettin Bavaş da yaptığı konuşmada, derneğin bugüne kadar olan çalışmalarından söz ederek, katkı sunanlara teşekkür etti. Bugünkü toplantının sponsoru işadamı Yücel Yılmazel de, toplantıya katılanlara teşekkür ederek derneğin kuruluş yıldönümünü kutladı. ÇİLER: “KAISİAD’I KUTLUYORUM” Gebze Ticaret Odası Nail Çiler de yaptığı konuşmada, KAISİAD’ın kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Gebze, sanayinin devleştiği farklı kültürlerin birleştiği bir bölge. Doyduğumuz yeri de doğduğumuz yeri de unutmayacağız. Hepimiz Gebzeliyiz, bu bilinçle hareket eden KAISİAD’ı da kutluyorum. Hem bölgemizin gelişmesine katkı sunan projeleri dolayısıyla da teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer verdi. Çiler, özellikle bu sıkıntılı süreçte bir arada olmanın önemine vurgu yaparak, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Hep birlikte olalım, diri olalım. Umutsuzluğa yer yok. Ekonomik sıkıntılardan da dersler çıkaracağız” şeklinde konuştu.
Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) 9’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) 9’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı. 24 Aralık 2010’da kurulan KAISİAD, her ay düzenlediği ve üyeleriyle bir araya geldiği toplantısında 9’uncu kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladı. Dernek başkanı Meşaik Karakuş, kurucu başkanı Ufuk Ekinci ve mevcut yönetim kurulu üyeleri Resul Orman, Osman Adıgüzel, Selçuk Koç, Türksen Koç, Okay Ağyol, Birol Çiçek, Ahmet Subaşı, Hüseyin Karadeniz, Şamil Yalçın, Burak Kaya’nın yanı sıra toplantıya konuk olarak katılan Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler, pastayı birlikte kesti.

KARAKUŞ “KİTAP VE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNDUK”

Bayramoğlu Cuci Otel’de düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, dernekleri kurmanın kolay, yaşatmanın ve asli görevlerini sürdürmenin büyük bir çaba gerektirdiğini belirterek, ilk günkü gibi çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Gebze bölgesinin yanı sıra Türkiye’nin birçok şehrinden üye kazandırdıklarını da söyleyen Karakuş, bugüne kadar üniversite öğrencilerine verilen bursların yanı sıra ilkokul ve ortaokul öğrencilere kitap ve kıyafet desteği sağladıklarını da ifade etti.

MERHUM YILMAZEL UNUTULMADI

KAISİAD’ın kurucu başkanı Ufuk Ekinci de derneğin kuruluşuyla ilgili bir anısını paylaştı. Merhum Abdullah Yılmazel’i de anan Ekinci, “Derneği kurmadan önce ince eleyip sık dokuyorduk. Merhum Abdullah Yılmazel, ‘Tabela da mı asamıyorsunuz?’ deyince bize moral oldu” şeklinde konuştu. Ekinci ayrıca kendilerine verilen plaket dolayısıyla da teşekkür etti. Derneğin bir önceki Başkanı Nasrettin Bavaş da yaptığı konuşmada, derneğin bugüne kadar olan çalışmalarından söz ederek, katkı sunanlara teşekkür etti. Bugünkü toplantının sponsoru işadamı Yücel Yılmazel de, toplantıya katılanlara teşekkür ederek derneğin kuruluş yıldönümünü kutladı.

ÇİLER: “KAISİAD’I KUTLUYORUM”

Gebze Ticaret Odası Nail Çiler de yaptığı konuşmada, KAISİAD’ın kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Gebze, sanayinin devleştiği farklı kültürlerin birleştiği bir bölge. Doyduğumuz yeri de doğduğumuz yeri de unutmayacağız. Hepimiz Gebzeliyiz, bu bilinçle hareket eden KAISİAD’ı da kutluyorum. Hem bölgemizin gelişmesine katkı sunan projeleri dolayısıyla da teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer verdi. Çiler, özellikle bu sıkıntılı süreçte bir arada olmanın önemine vurgu yaparak, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Hep birlikte olalım, diri olalım. Umutsuzluğa yer yok. Ekonomik sıkıntılardan da dersler çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.