KAISİAD Bayraklarla toplandı

Darıca 30.10.2016 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAISİAD Bayraklarla toplandı

Her ayın ilk cumartesi günü toplanarak kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Kars Ardahan Iğdırlı İşadamı ve Sanayiciler Derneği toplantısının sonuncusu yapıldı. Toplantının bu ayki buluşması 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle kahvaltı salonunda KAISİAD Yönetici ve üyelerine Türk Bayrağı da dağıtıldı. Ogün Tavukçuluk'un sahipleri Fehmi Başkaya ve Bülent Değirmenci tarafından ikram edilen KAISİAD'ın bu ayki toplantı konusu dün toprağa verilen şehidimiz, darbe girişimi, derneğin faaliyetleri oldu. Bavaş, "Şehidimizin haberi bizleri üzmüştür. Allah'tan rahmet dilerim. Acılı ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Terörün her türlüsü etrafımızda. Ülkemiz değerli. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyen örgütlerin, ülkelerin sayısı oldukça fazla. Ancak bizler ülkemize yönelik her türlü tehdidin karşısında dik durmaya devam edeceğiz. Ekonomik anlamda da savaşımız devam edecek. Gerektiğinde nasıl tankın, uçağın karşısında mücadele veriyorsak, yatırımlarımızla, ticari hareketliliğimizle bu ülkeye ivme kazandırmaya devam edeceğiz." dedi.

Her ayın ilk cumartesi günü toplanarak kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Kars Ardahan Iğdırlı İşadamı ve Sanayiciler Derneği toplantısının sonuncusu yapıldı.

Toplantının bu ayki buluşması 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle kahvaltı salonunda KAISİAD Yönetici ve üyelerine Türk Bayrağı da dağıtıldı. Ogün Tavukçuluk'un sahipleri Fehmi Başkaya ve Bülent Değirmenci tarafından ikram edilen KAISİAD'ın bu ayki toplantı konusu dün toprağa verilen şehidimiz, darbe girişimi, derneğin faaliyetleri oldu. Bavaş, "Şehidimizin haberi bizleri üzmüştür. Allah'tan rahmet dilerim. Acılı ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Terörün her türlüsü etrafımızda. Ülkemiz değerli. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyen örgütlerin, ülkelerin sayısı oldukça fazla. Ancak bizler ülkemize yönelik her türlü tehdidin karşısında dik durmaya devam edeceğiz. Ekonomik anlamda da savaşımız devam edecek. Gerektiğinde nasıl tankın, uçağın karşısında mücadele veriyorsak, yatırımlarımızla, ticari hareketliliğimizle bu ülkeye ivme kazandırmaya devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.