KAISİAD'da Karakuş Dönemi

Gebze 25.11.2017 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISİAD'da Karakuş Dönemi

KAISİAD ( Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği) her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri kahvaltı programlarının sonuncusunda kongresini de yaptı. Derneğin yeni başkanı Meşaik Karakuş oldu.

Holiday İnn Hotel’de bir araya gelen dernek üyeleri önce kahvaltı programlarınıo ardından da otelin toplantı salonunda genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş, Kurucu Başkan Ufuk Ekinci’den aldığı bayrağı en iyi şekilde taşıma gayreti ile görevini tamamladığını bundan sonra derneğin çıtasını bir adım öteye taşımak için elbirliği ile yeni seçilecek başkana devredeceğini söyledi. Bavaş’ın konuşmasının ardından Genel Kurulul Divanı seçildi. Divan başkanlığına atanan Ufuk Ekinci, katip üyelerini belirlemesinin ardından KAISİAD Genel Sekreteri Nilgün Koçak Küçük tarafından faaliyet raporunun, denetim raporunun ve mali raporun okunmasını istedi. Tahmini bütçenin 60 Bin TL olarak belirlenmesinin ardından Bavaş yönetiminden yeni yönetime 14 Bin TL artı para kasa aktarımı için Ekinci dönem başkanı Bavaş’a teşekkür etti. MENEKŞE BAŞKANDA KATILDI Kahvaltı ve genel kurul programının onur konuğu ise Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk oldu. Her ay bir üyenin ikram ettiği kahvaltı programında bu ay evsahibi Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır oldu. Genel Kurul gündemine geçilmesiyle salondan ayrılan Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk üyelere “Kongreniz derneğinize, ve Gebzemize hayırlı uğurlu olsun”  temennilerini dile getirdi. Yönetim kurulunun belirlenmesi ile ilgili gündemde Meşaik Karakuş tek liste ile üyelerin tamamının oyunu alarak KAISİAD Yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.
KAISİAD ( Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği) her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri kahvaltı programlarının sonuncusunda kongresini de yaptı. Derneğin yeni başkanı Meşaik Karakuş oldu.

Holiday İnn Hotel’de bir araya gelen dernek üyeleri önce kahvaltı programlarınıo ardından da otelin toplantı salonunda genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş, Kurucu Başkan Ufuk Ekinci’den aldığı bayrağı en iyi şekilde taşıma gayreti ile görevini tamamladığını bundan sonra derneğin çıtasını bir adım öteye taşımak için elbirliği ile yeni seçilecek başkana devredeceğini söyledi. Bavaş’ın konuşmasının ardından Genel Kurulul Divanı seçildi. Divan başkanlığına atanan Ufuk Ekinci, katip üyelerini belirlemesinin ardından KAISİAD Genel Sekreteri Nilgün Koçak Küçük tarafından faaliyet raporunun, denetim raporunun ve mali raporun okunmasını istedi. Tahmini bütçenin 60 Bin TL olarak belirlenmesinin ardından Bavaş yönetiminden yeni yönetime 14 Bin TL artı para kasa aktarımı için Ekinci dönem başkanı Bavaş’a teşekkür etti.

MENEKŞE BAŞKANDA KATILDI

Kahvaltı ve genel kurul programının onur konuğu ise Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk oldu. Her ay bir üyenin ikram ettiği kahvaltı programında bu ay evsahibi Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır oldu. Genel Kurul gündemine geçilmesiyle salondan ayrılan Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk üyelere “Kongreniz derneğinize, ve Gebzemize hayırlı uğurlu olsun”  temennilerini dile getirdi. Yönetim kurulunun belirlenmesi ile ilgili gündemde Meşaik Karakuş tek liste ile üyelerin tamamının oyunu alarak KAISİAD Yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.