KAISİAD’dan iş güvenliği semineri

Gebze 24.12.2017 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISİAD’dan iş güvenliği semineri

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), yeni yönetimiyle ilk kahvaltı programını düzenledi.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), yeni yönetimiyle ilk kahvaltı programını düzenledi. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Cemal Hüseyin tarafından iş güvenliği konusunda işveren sorumlulukları konulu seminerin verildiği programda KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, eğitim ve seminerlerin düzenli olarak yapılacağını söyledi. Her ay düzenli olarak üye işadamlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), Meşaik Karakuş başkanlığında ilk kahvaltılı toplantısını Bayramoğlu Hegsagone Otel’de düzenledi. KAISİAD Üyesi işadamı Tuncer Saltaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimiyle birlikte dernek üyesi işadamları katıldı. KAISİAD DAHA DA GÜÇLENECEK Toplantıda konuşan Başkan Karakuş, “Yeni dönemle birlikte başkan olarak siz değerli üyelerimiz ile ilk kez kahvaltıda bir araya geliyorum. Bundan sonra bu tarz eğitim seminerleri ile sürekli bir araya geleceğiz. Ben inanıyorum ki bu topluluk her geçen gün büyüyecek ve güçlenecektir. KAISİAD olarak hepinize ihtiyacımız var, inşallah önümüzdeki süreçte gençlerimize yönelik bazı çalışmalarımız da olacak. Gençlerimizi de aramızda görmek istiyoruz.” dedi. İŞGÜVENLİĞİ SEMİNERİ Kahvaltının ardından A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Cemal Hüseyin tarafından KAISİAD üyelerine iş güvenliği konusunda işveren sorumlulukları konulu seminer verildi. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası hakkında bilgilendiren Hüseyin, istatistikler ve slaytlar eşliğinde birçok konuda katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Cezai işlemler ve işverenler olarak dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da açıklamalarda bulunan Hüseyin, iş sağlı ve iş güvenliği konusunda 3 gereklilik üzerinde dururken bunların yasal gereklilikler, ekonomik gereklilikler ve ahlaki gereklilikler olduğunu vurguladı. Seminerin ardından KAISAİD Başkanı Meşaik Karakuş, İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Cemal Hüseyin’e teşekkür etti.
Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), yeni yönetimiyle ilk kahvaltı programını düzenledi.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), yeni yönetimiyle ilk kahvaltı programını düzenledi. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Cemal Hüseyin tarafından iş güvenliği konusunda işveren sorumlulukları konulu seminerin verildiği programda KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, eğitim ve seminerlerin düzenli olarak yapılacağını söyledi.

Her ay düzenli olarak üye işadamlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), Meşaik Karakuş başkanlığında ilk kahvaltılı toplantısını Bayramoğlu Hegsagone Otel’de düzenledi. KAISİAD Üyesi işadamı Tuncer Saltaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimiyle birlikte dernek üyesi işadamları katıldı.

KAISİAD DAHA DA GÜÇLENECEK

Toplantıda konuşan Başkan Karakuş, “Yeni dönemle birlikte başkan olarak siz değerli üyelerimiz ile ilk kez kahvaltıda bir araya geliyorum. Bundan sonra bu tarz eğitim seminerleri ile sürekli bir araya geleceğiz. Ben inanıyorum ki bu topluluk her geçen gün büyüyecek ve güçlenecektir. KAISİAD olarak hepinize ihtiyacımız var, inşallah önümüzdeki süreçte gençlerimize yönelik bazı çalışmalarımız da olacak. Gençlerimizi de aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

İŞGÜVENLİĞİ SEMİNERİ

Kahvaltının ardından A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Cemal Hüseyin tarafından KAISİAD üyelerine iş güvenliği konusunda işveren sorumlulukları konulu seminer verildi. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası hakkında bilgilendiren Hüseyin, istatistikler ve slaytlar eşliğinde birçok konuda katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Cezai işlemler ve işverenler olarak dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da açıklamalarda bulunan Hüseyin, iş sağlı ve iş güvenliği konusunda 3 gereklilik üzerinde dururken bunların yasal gereklilikler, ekonomik gereklilikler ve ahlaki gereklilikler olduğunu vurguladı. Seminerin ardından KAISAİD Başkanı Meşaik Karakuş, İş Güvenliği Uzmanı Hüseyin Cemal Hüseyin’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.