19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAISİAD’dan sıra gecesi!

Gebze 02.12.2019 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KAISİAD’dan sıra gecesi!

KAISİAD, Gebze’de düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde hemşerilerini ağırladı. Programda konuşan Dernek Başkanı Meşaik Karakuş, KAISİAD’ın Türkiye’nin her yerinde çığ gibi büyüyen bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Ülkemiz bir kültür mozaiği aynı doğduğumuz kentler gibi.” dedi.   KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları) Derneği Gebze’de düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldiler. Yoğun bir katılımla gerçekleşen geceye Gebze KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi ev sahipliği yaparken, dernekte üye olarak yer alan iş adamları da geceye sponsor olarak destek sundular. Programa Dernek üyeleri ve yönetimi aileleri ile birlikte katılırken, bölge STK ve Siyasi Parti temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Meşaik Karakuş; “Bu özel günde birlik ve beraberliğimize katkı sunan buraya kadar gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. KAISİAD doğduğumuz yerden doyduğumuz yere hizmet eden önemli bir harekettir. Aslında KAISİAD bir yol hikayesidir ve bu hikayenin yazarları vardır. Şimdi sahneye bu hikayenin ilk yazarları olan isimleri çağıracağım” dedi.     KAISİAD OLARAK EMEĞİ VE SERMAYEYİ PAYLAŞIYORUZ KAISİAD’ın kuruluşunda yer alan Av Ufuk Ekinci, Yakup Kaya, Şamil Yalçın ve Nasrettin Bavaş’ı sahneye davet eden Başkan Karakuş hepsine teşekkür ederek: “Bugün emeği paylaşan, sermayeyi paylaşan ve gönülleri bir eden bu özel yapıya hizmet eden çok önemli isimler var aramızda izninizle onları da sahneye almak istiyorum” diyerek dernek yönetimini de sahneye davet etti. Akabinde konuşmasına devam eden Karakuş, Kocaeli KAISİYAD Yöneticisi Ayten Süleymanoğlu, Gebze KAI Derneği Başkanı Metin Baytöre, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık, Darıca Karslılar Dernek Başkan Vekili Adanan İşçi, Sarıkamış Beyaz Umut Derneği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Köy derneklerini temsilen başkan İsmet Mamo’yu sahneye davet ederek geceye katılımlarından ötürü teşekkürlerini sundu.     “ÜLKEMİZ BİR KÜLTÜR MOZAİĞİ” KAISİAD’ın Türkiye’nin her yerinde çığ gibi büyüyen bir yapıya sahip olduğunu belirten Karakuş; “Ülkemiz bir kültür mozaiği aynı doğduğumuz kentler gibi. Bugünde bir kültür kaynaşması yaşatmak adına özel bir program tertip ettik. Şimdi sözü fazla uzatmadan ülkemizin kültürlerinden olan sıra gecesi ekibini sahneye davet ediyorum ve hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Başkan Meşaik Karakuş’un konuşmasının ardından ise program sıra gecesi ekibinin sahne performansı, halaylar ve yöresel ikramlar eşliğinde devam etti. Programa katılım sağlayanlar dernek yönetimine emeklerinden ötürü teşekkürlerini sunarak geceden ayrıldı.  

KAISİAD, Gebze’de düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde hemşerilerini ağırladı. Programda konuşan Dernek Başkanı Meşaik Karakuş, KAISİAD’ın Türkiye’nin her yerinde çığ gibi büyüyen bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Ülkemiz bir kültür mozaiği aynı doğduğumuz kentler gibi.” dedi.

 

KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları) Derneği Gebze’de düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldiler. Yoğun bir katılımla gerçekleşen geceye Gebze KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi ev sahipliği yaparken, dernekte üye olarak yer alan iş adamları da geceye sponsor olarak destek sundular. Programa Dernek üyeleri ve yönetimi aileleri ile birlikte katılırken, bölge STK ve Siyasi Parti temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Meşaik Karakuş; “Bu özel günde birlik ve beraberliğimize katkı sunan buraya kadar gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. KAISİAD doğduğumuz yerden doyduğumuz yere hizmet eden önemli bir harekettir. Aslında KAISİAD bir yol hikayesidir ve bu hikayenin yazarları vardır. Şimdi sahneye bu hikayenin ilk yazarları olan isimleri çağıracağım” dedi.

 

 

KAISİAD OLARAK EMEĞİ VE SERMAYEYİ PAYLAŞIYORUZ

KAISİAD’ın kuruluşunda yer alan Av Ufuk Ekinci, Yakup Kaya, Şamil Yalçın ve Nasrettin Bavaş’ı sahneye davet eden Başkan Karakuş hepsine teşekkür ederek: “Bugün emeği paylaşan, sermayeyi paylaşan ve gönülleri bir eden bu özel yapıya hizmet eden çok önemli isimler var aramızda izninizle onları da sahneye almak istiyorum” diyerek dernek yönetimini de sahneye davet etti. Akabinde konuşmasına devam eden Karakuş, Kocaeli KAISİYAD Yöneticisi Ayten Süleymanoğlu, Gebze KAI Derneği Başkanı Metin Baytöre, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık, Darıca Karslılar Dernek Başkan Vekili Adanan İşçi, Sarıkamış Beyaz Umut Derneği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Köy derneklerini temsilen başkan İsmet Mamo’yu sahneye davet ederek geceye katılımlarından ötürü teşekkürlerini sundu.

 

 

“ÜLKEMİZ BİR KÜLTÜR MOZAİĞİ”

KAISİAD’ın Türkiye’nin her yerinde çığ gibi büyüyen bir yapıya sahip olduğunu belirten Karakuş; “Ülkemiz bir kültür mozaiği aynı doğduğumuz kentler gibi. Bugünde bir kültür kaynaşması yaşatmak adına özel bir program tertip ettik. Şimdi sözü fazla uzatmadan ülkemizin kültürlerinden olan sıra gecesi ekibini sahneye davet ediyorum ve hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Başkan Meşaik Karakuş’un konuşmasının ardından ise program sıra gecesi ekibinin sahne performansı, halaylar ve yöresel ikramlar eşliğinde devam etti. Programa katılım sağlayanlar dernek yönetimine emeklerinden ötürü teşekkürlerini sunarak geceden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.