KAISİAD’dan üyelerine seminer

Gebze 19.12.2018 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KAISİAD’dan üyelerine seminer

Gebze’nin en aktif derneklerinden biri olan KAISİAD, İzopoint firması işbirliği ile KAISİAD merkezinde “Binalarda İç, dış ve teras yalıtım uygulamaları” konulu bir seminer düzenledi. Gebze’nin en aktif derneklerinden biri olan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) eğitim seminerlerine devam ediyor. Daha önce birçok alanda eğitim semineri düzenleyen KAISİAD, bu kez inşaat sektörünü yakından ilgilendiren bir seminer düzenledi. KAISİAD ve İzopoint firması işbirliği ile KAISİAD merkezinde düzenlenen seminere KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Ekinci ve dernek üyeleri katıldı. İzopoint firma temsilcisi Serkan Torun, “Binalarda İç, dış ve teras yalıtım uygulamaları” konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Dış cephe uygulamaları konusunda son teknoloji ve uygulamaları hakkında detaylı bir sunum yaptı. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş da seminer için İzopoint firma temsilcisi Serkan Torun’a teşekkür etti ve eğitim seminerlerine devam edeceklerini söyledi.  

Gebze’nin en aktif derneklerinden biri olan KAISİAD, İzopoint firması işbirliği ile KAISİAD merkezinde “Binalarda İç, dış ve teras yalıtım uygulamaları” konulu bir seminer düzenledi.

Gebze’nin en aktif derneklerinden biri olan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) eğitim seminerlerine devam ediyor. Daha önce birçok alanda eğitim semineri düzenleyen KAISİAD, bu kez inşaat sektörünü yakından ilgilendiren bir seminer düzenledi. KAISİAD ve İzopoint firması işbirliği ile KAISİAD merkezinde düzenlenen seminere KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Ekinci ve dernek üyeleri katıldı. İzopoint firma temsilcisi Serkan Torun, “Binalarda İç, dış ve teras yalıtım uygulamaları” konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Dış cephe uygulamaları konusunda son teknoloji ve uygulamaları hakkında detaylı bir sunum yaptı. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş da seminer için İzopoint firma temsilcisi Serkan Torun’a teşekkür etti ve eğitim seminerlerine devam edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.