KAISİAD, GTO’yu Ziyaret Etti

Gebze 31.01.2018 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISİAD, GTO’yu Ziyaret Etti

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Gebze’nin en aktif derneklerinden biri olan ve çalışmalarıyla dikkat çeken KAISİAD, protokol ziyaretlerine devam ediyor. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi bu kez GTO Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Gebze’nin sorunları ve dernek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, kendilerini ağırlayan GTO Başkanı Çiler’e teşekkür etti. KAISİAD’ın eğitime önem veren bir dernek olduğunu vurgulayan Karakuş, derneğin faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. GTO Başkanı Nail Çiler’e çiçek takdim eden Başkan Karakuş, ayrıca 3 Şubat’ta gerçekleşecek olan Sarıkamış’ı anma programına Çiler’i davet etti. ÇİLER: “KAISİAD’I TAKİP EDİYORUM” KAISİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren GTO Başkanı Nail Çiler de ziyaret nedeniyle KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve ekibine teşekkür etti. GTO’nun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler de veren GTO Başkanı Çiler, Gebze’de STK’larla işbirliği içinde çalışmak istediklerini söyledi. KAISİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve oldukça başarılı bulduğunu dile getiren Çiler, Karakuş ve yönetimine başarılar diledi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Gebze’nin en aktif derneklerinden biri olan ve çalışmalarıyla dikkat çeken KAISİAD, protokol ziyaretlerine devam ediyor. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi bu kez GTO Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Gebze’nin sorunları ve dernek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, kendilerini ağırlayan GTO Başkanı Çiler’e teşekkür etti. KAISİAD’ın eğitime önem veren bir dernek olduğunu vurgulayan Karakuş, derneğin faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. GTO Başkanı Nail Çiler’e çiçek takdim eden Başkan Karakuş, ayrıca 3 Şubat’ta gerçekleşecek olan Sarıkamış’ı anma programına Çiler’i davet etti.

ÇİLER: “KAISİAD’I TAKİP EDİYORUM”

KAISİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren GTO Başkanı Nail Çiler de ziyaret nedeniyle KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve ekibine teşekkür etti. GTO’nun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler de veren GTO Başkanı Çiler, Gebze’de STK’larla işbirliği içinde çalışmak istediklerini söyledi. KAISİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve oldukça başarılı bulduğunu dile getiren Çiler, Karakuş ve yönetimine başarılar diledi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.