KAISİAD Konya yolcusu

Gebze 29.04.2017 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISİAD Konya yolcusu

Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği(KAISİAD) sezonun son kahvaltılı toplantısında İstasyon Köprübaşı Restaurant’ta bir araya geldi.

Köprübaşı Restaurant sahiplerinden Ayvaz Kayabaşı evsahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında konuşan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nesrettin Bavaş, “Derneğimiz sezonun son kahvaltısını bugün gerçekleştirmektedir. Önümüzdeki yeni sezona kadar Ramazan Ayı’nda bir iftar yemeğinde bir araya geleceğiz. Bu sezonu da çok önemli çalışmalara imza atarak geçirdik. Eğitim, kültür, ticaret ve ekonomide bölgemize öneli katkılar sunduk. Olumlu eleştirilerde aldık. Eksikliklerimizi gidermeye çalıştık. Bundan sonraki dönemde de her zaman zirvede yer alan vir dernek olmaya devam edeceğiz.”dedi. Yeni katılan üyelerinde tanıtıldığı programda üyelere yönelik 11-13 Mayıs 2017 tarihinde Konya’da düzenlenecek olan fuara KAISİAD üyelerinin de katılacağı duyurusu yapıldı. SİYASET ÜSTÜYÜZ Bavaş konuşmasında derneğinde her türlü siyasi görüşü aşıyan ve siyaset yapan isimlerin barındığı ancak KAISİD’ın bir siyasi görüşünün olmadığının da altını çizdi. Bavaş, “Derneğimizde çeşitli partilerin meclis üyeleri, il yöneticileri ve siyasi çalışmalar yapan isimler var. Bizler her siyasei yapıya açığız. Misafrperverlik geleneğimizde derneğimize gelen herkesi kapıda karşılar kapıya kadar yolcu ederiz. Ancak KAISİAD ismi ile hiçbir siyasi partiye gidip oturmayız. Şahsen ben 20 yıl birsiyasi partinin ilçe başkanlığını yaptım. Ancak bu benim özelimdedir. KAISİAD adıyla bir siyqasi çerçevede yer almamız düşünülemez.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği(KAISİAD) sezonun son kahvaltılı toplantısında İstasyon Köprübaşı Restaurant’ta bir araya geldi.

Köprübaşı Restaurant sahiplerinden Ayvaz Kayabaşı evsahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında konuşan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nesrettin Bavaş, “Derneğimiz sezonun son kahvaltısını bugün gerçekleştirmektedir. Önümüzdeki yeni sezona kadar Ramazan Ayı’nda bir iftar yemeğinde bir araya geleceğiz. Bu sezonu da çok önemli çalışmalara imza atarak geçirdik. Eğitim, kültür, ticaret ve ekonomide bölgemize öneli katkılar sunduk. Olumlu eleştirilerde aldık. Eksikliklerimizi gidermeye çalıştık. Bundan sonraki dönemde de her zaman zirvede yer alan vir dernek olmaya devam edeceğiz.”dedi. Yeni katılan üyelerinde tanıtıldığı programda üyelere yönelik 11-13 Mayıs 2017 tarihinde Konya’da düzenlenecek olan fuara KAISİAD üyelerinin de katılacağı duyurusu yapıldı.

SİYASET ÜSTÜYÜZ

Bavaş konuşmasında derneğinde her türlü siyasi görüşü aşıyan ve siyaset yapan isimlerin barındığı ancak KAISİD’ın bir siyasi görüşünün olmadığının da altını çizdi. Bavaş, “Derneğimizde çeşitli partilerin meclis üyeleri, il yöneticileri ve siyasi çalışmalar yapan isimler var. Bizler her siyasei yapıya açığız. Misafrperverlik geleneğimizde derneğimize gelen herkesi kapıda karşılar kapıya kadar yolcu ederiz. Ancak KAISİAD ismi ile hiçbir siyasi partiye gidip oturmayız. Şahsen ben 20 yıl birsiyasi partinin ilçe başkanlığını yaptım. Ancak bu benim özelimdedir. KAISİAD adıyla bir siyqasi çerçevede yer almamız düşünülemez.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.