KAISİAD Lanetledi

Gebze 19.07.2016 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAISİAD Lanetledi

KAISİAD tarafından gönderilen basın açıklamasında ,"15.07.2016 günü Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde kendilerini "Yurtta Sulh Konseyi" olarak adlandıran bir grup hain tarafından gerçekleştirilen, milletimize, demokratik anayasal devlet sistemimize yönelik darbe teşebbüsünü en ağır biçimde lanetliyoruz." sözlerine yer verildi.

KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş tarafından yapılan basın açıklaması: Darbe teşebbüsünü önlemek için mücadele eden halkımıza, asker ve emniyet görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Bu uğurda, şehit olan asker, emniyet görevlisi ve demokratik tepkisini gösterirken şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Yaşadığımız vahim ve elim hadiselerden sonra, iktidar ve muhalefet dahil tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşlarımızın, demokrasiye, insan haklarına, ifade ve basın özgürlüğüne, bağımsız ve tarafsız yargıya ve hukuk devletine dört elle sarılarak sahip çıkmaları, demokratik standartların yükseltilmesi için gayret sarf etmeleri ve ideolojik ya da dini motifler kullanılarak siyasi rant elde etmekten kaçınmaları, birlik ve beraberliği korumaları şarttır. Temennimiz ; darbecilerin hesap vermesi, toplumsal normalleşmenin sağlanması ve demokrasinin güçlendirilmesidir. Her zaman demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğünden yana olan Kars Ardahan Iğdır Sanayici İşadamları olarak, başta darbeler olmak üzere her türlü hukuk dışı müdahalelere karşı olduğumuzu bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla… KARS ARDAHAN IĞDIR SANAYİCİ İŞ ADAMLARI YÖNETİM KURULU
KAISİAD tarafından gönderilen basın açıklamasında ,"15.07.2016 günü Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde kendilerini "Yurtta Sulh Konseyi" olarak adlandıran bir grup hain tarafından gerçekleştirilen, milletimize, demokratik anayasal devlet sistemimize yönelik darbe teşebbüsünü en ağır biçimde lanetliyoruz." sözlerine yer verildi.

KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş tarafından yapılan basın açıklaması:

Darbe teşebbüsünü önlemek için mücadele eden halkımıza, asker ve emniyet görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Bu uğurda, şehit olan asker, emniyet görevlisi ve demokratik tepkisini gösterirken şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Yaşadığımız vahim ve elim hadiselerden sonra, iktidar ve muhalefet dahil tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşlarımızın, demokrasiye, insan haklarına, ifade ve basın özgürlüğüne, bağımsız ve tarafsız yargıya ve hukuk devletine dört elle sarılarak sahip çıkmaları, demokratik standartların yükseltilmesi için gayret sarf etmeleri ve ideolojik ya da dini motifler kullanılarak siyasi rant elde etmekten kaçınmaları, birlik ve beraberliği korumaları şarttır.

Temennimiz ; darbecilerin hesap vermesi, toplumsal normalleşmenin sağlanması ve demokrasinin güçlendirilmesidir. Her zaman demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğünden yana olan Kars Ardahan Iğdır Sanayici İşadamları olarak, başta darbeler olmak üzere her türlü hukuk dışı müdahalelere karşı olduğumuzu bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla…

KARS ARDAHAN IĞDIR SANAYİCİ İŞ ADAMLARI YÖNETİM KURULU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.