KAISİAD merkezini tanıttı!

Gebze 27.10.2019 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KAISİAD merkezini tanıttı!

Geleneksel olarak her ayın son cumartesi günü yapılan kahvaltıyı Ekim ayında dernek merkezinde yapmaya karar veren KAISİAD yönetimi üyelerden tam not aldı. Daha önce dernek merkezini ziyaret etmeyen üyeler gördükleri güzellik karşısında memnuniyetliklerini dile getirerek, emeği geçenleri ve yönetimi kutladılar. Gebze Ticaret Odası ile birlikte yapılacak olan Kars Çalıştayı için istişare edilirken, önümüzdeki ay kahvaltı yerine büyük bir organizasyon yapılacağını ve bölge halkının davet edileceğinin bilgisi verildi. Kahvaltıda konuşan Kars Ardahan Iğdır İş Adamları Dernek Başkanı Meşaik Karakuş; "Ülkenin dinamiklerini ortaya çıkaracak bir misyon üstlenen Gebze Ticaret Odası ile birlikte Karsta yapacağımız çalıştaya, KAISİAD'lar olarak ev sahipliği yaparak,  bölgemizden bir çok iş adamının katılacağı ve Serhat illerinde hizmet veren kalkınma ajanslarının çalıştayda gelen iş adamlarına detaylı bilgiler vererek sunumlar gerçekleştirecek. Bununla alakalı GTO ile birlikte çalışmalarımızı yürütürken, bugün bir farklılık yaparak kahvaltımızı dernek binamızda verdik. Daha önce yerimizi bilmeyen dostlarımızla beraber dernek çatısı altında buluşmak istedik. Önümüzdeki ay kahvaltı organizasyonu yapmayacağız. Kahvaltı yerine tertipleyeceğimiz bir sıra gecesi yaparak, ailelerimizle birlikte katılacağımız organizasyonda kültürümüzü yansıtan program icra edeceğiz. O programda sadece bizler olmayacağız, bölgede yaşayan dostlarımızı da davet edeceğiz" dedi.

Geleneksel olarak her ayın son cumartesi günü yapılan kahvaltıyı Ekim ayında dernek merkezinde yapmaya karar veren KAISİAD yönetimi üyelerden tam not aldı. Daha önce dernek merkezini ziyaret etmeyen üyeler gördükleri güzellik karşısında memnuniyetliklerini dile getirerek, emeği geçenleri ve yönetimi kutladılar. Gebze Ticaret Odası ile birlikte yapılacak olan Kars Çalıştayı için istişare edilirken, önümüzdeki ay kahvaltı yerine büyük bir organizasyon yapılacağını ve bölge halkının davet edileceğinin bilgisi verildi.

Kahvaltıda konuşan Kars Ardahan Iğdır İş Adamları Dernek Başkanı Meşaik Karakuş; "Ülkenin dinamiklerini ortaya çıkaracak bir misyon üstlenen Gebze Ticaret Odası ile birlikte Karsta yapacağımız çalıştaya, KAISİAD'lar olarak ev sahipliği yaparak,  bölgemizden bir çok iş adamının katılacağı ve Serhat illerinde hizmet veren kalkınma ajanslarının çalıştayda gelen iş adamlarına detaylı bilgiler vererek sunumlar gerçekleştirecek. Bununla alakalı GTO ile birlikte çalışmalarımızı yürütürken, bugün bir farklılık yaparak kahvaltımızı dernek binamızda verdik. Daha önce yerimizi bilmeyen dostlarımızla beraber dernek çatısı altında buluşmak istedik. Önümüzdeki ay kahvaltı organizasyonu yapmayacağız. Kahvaltı yerine tertipleyeceğimiz bir sıra gecesi yaparak, ailelerimizle birlikte katılacağımız organizasyonda kültürümüzü yansıtan program icra edeceğiz. O programda sadece bizler olmayacağız, bölgede yaşayan dostlarımızı da davet edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.