KAISİAD, Sarıkamış’ta çok yoğun

Gebze 09.02.2017 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISİAD, Sarıkamış’ta çok yoğun

Kars Ardahan ve Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) tarafından Sarıkamış’a düzenlenen gezi adeta bir iş ve protokol görüşme programına dönüştü. KAISİAD’ın Sarıkamış’ta ki iki günlük programı toplantılarla geçti.

KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş ile beraberinde ki yönetim kurulu ve dernek üyeleri  önceki gün Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy bir araya geldiler. Belediye Başkanı Toksoy ile dernek üyelerinin kaldığı otelde bir araya gelen ve yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştiren tarafların konusu Sarıkamış ve Gebze bölgelerinde yapılacak yatırımlara ilişkin oldu. Toksoy, “Gebze’de ticari hayatını devam ettiren bir çok Sarıkamışlı işadamlarımız var. Türkiye’nin sanayi ve ticari noktasında en önemli bölge olan Gebze’de Sarıkamışlı işadamlarımızın söz sahibi olması ve başarıları bizleri buradan da mutlu ediyor. Ancak doğdukları şehirlerin kalkınmasında onların bu bölgede ki yatırımlarına da ihtiyaç duyuyoruz. En azından kış turizminde son dönemde adından sıkça bahsettiren Sarıkamış’ta tatillerini geçirmelerini bekliyoruz.” dedi. KARAMAN’LA DA GÖRÜŞTÜLER Sarıkamış’ta protokol temaslarını sürdüren KAISİAD Yönetim Kurulu Üyeleri dün de Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ile bir araya geldiler.  Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Kaymakamları’nın da selamlarını ileten KAISİAD Yöneticileri Gebze’de ki sanayi, ekonomi ve ticari detaylar üzerine bilgi aktarımında bulundular. Kaymakam Karaman Sarıkamış’ın kış şartlarından en çok etkilenen ilçe olduğunu ifade ederken buna rağmen kentin güzelliklerinin gezilip görülmesi gerektiğinin altını çizdi.  Haber : Adnan Ayvaz
Kars Ardahan ve Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) tarafından Sarıkamış’a düzenlenen gezi adeta bir iş ve protokol görüşme programına dönüştü. KAISİAD’ın Sarıkamış’ta ki iki günlük programı toplantılarla geçti.

KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş ile beraberinde ki yönetim kurulu ve dernek üyeleri  önceki gün Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy bir araya geldiler. Belediye Başkanı Toksoy ile dernek üyelerinin kaldığı otelde bir araya gelen ve yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştiren tarafların konusu Sarıkamış ve Gebze bölgelerinde yapılacak yatırımlara ilişkin oldu. Toksoy, “Gebze’de ticari hayatını devam ettiren bir çok Sarıkamışlı işadamlarımız var. Türkiye’nin sanayi ve ticari noktasında en önemli bölge olan Gebze’de Sarıkamışlı işadamlarımızın söz sahibi olması ve başarıları bizleri buradan da mutlu ediyor. Ancak doğdukları şehirlerin kalkınmasında onların bu bölgede ki yatırımlarına da ihtiyaç duyuyoruz. En azından kış turizminde son dönemde adından sıkça bahsettiren Sarıkamış’ta tatillerini geçirmelerini bekliyoruz.” dedi.

KARAMAN’LA DA GÖRÜŞTÜLER
Sarıkamış’ta protokol temaslarını sürdüren KAISİAD Yönetim Kurulu Üyeleri dün de Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ile bir araya geldiler.  Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Kaymakamları’nın da selamlarını ileten KAISİAD Yöneticileri Gebze’de ki sanayi, ekonomi ve ticari detaylar üzerine bilgi aktarımında bulundular. Kaymakam Karaman Sarıkamış’ın kış şartlarından en çok etkilenen ilçe olduğunu ifade ederken buna rağmen kentin güzelliklerinin gezilip görülmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Haber : Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.