19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAISİAD şu dakikalar kongre heyecanı yaşıyor

Gebze 19.12.2015 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAISİAD şu dakikalar kongre heyecanı yaşıyor

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamı Derneği (KAISİAD) şu dakikalarda kongresini gerçekleştiriyor

KAISİAD Yönetim Kuruluy Başkanı Nasrettin Bavaş'ın tek aday olduğu kongre 10.000 itibari ile başladı. Dernek yönetim ve üyelerinin ilgi gösterdiği kongrede az sonra divan oluşturulacak ve gündem maddelerine start verilecek.     KAISAD Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda bugünkü kongrenin tek listeli adayı Nasrettin Bavaş Genel Kurulda üyelere yönelik bir konuşma gerçekjleştiriyor.     Bu arada Divan Kurulu belirlendi..Divan Başkanlığında derneğin kurucu başkanı Ufuk Ekinci yer aldı.Kendisine Nedim Avcı ve Sema Akçay Divan Kurulunda yardımcı olacak...     Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile resmen başladı.   Türksen Koç genel kurula faaliyet raporunu okuyor Eski Yönetimin ibrası genel kurula sunuldu. Üyeler oybirliği ile "kabul" dedi. 2016 Yılı için tahmini bütçe ise 80 Bin TL olarak belirlendi. Darıcalı işadamı ve son kongrede Darıca CHP İlçe Başkanı olan Yakup Törk kongre salonuna dahil olan isimler arasında yerini aldı KAISİAD Yeni Dönem Yönetim Kurulu'nda görev yapmaya tek aday listede yer alan isimler şöyle:   Nasrettin Bavaş Türksen Koç Meşaik Karakuş Memet Efendioğlu Ümit Kabay Birol Çiçek Ataman Adıgüzel Feyzullah Ercan Sevim Aydın Sema Akçay Turan tatar Mustafa Aydın İlhan Şen Resul Orman Hüseyin Karadeniz   Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk yeni yönetime başarılar ve kongrenin bölgeye hayırlı olması temennisini içeren kısa bir selamlama konuşması yaptı... Kongreye Ardahan Belediyesi Genel sekreteri Hakkı Özgür , Ufuk Özen Alibeyoglu, Posof Kaymakamı Cahit Ülger, Posof belediye başkanı da takip etti.    
Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamı Derneği (KAISİAD) şu dakikalarda kongresini gerçekleştiriyor

KAISİAD Yönetim Kuruluy Başkanı Nasrettin Bavaş'ın tek aday olduğu kongre 10.000 itibari ile başladı. Dernek yönetim ve üyelerinin ilgi gösterdiği kongrede az sonra divan oluşturulacak ve gündem maddelerine start verilecek.

 

 

KAISAD Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda bugünkü kongrenin tek listeli adayı Nasrettin Bavaş Genel Kurulda üyelere yönelik bir konuşma gerçekjleştiriyor.

 

 

Bu arada Divan Kurulu belirlendi..Divan Başkanlığında derneğin kurucu başkanı Ufuk Ekinci yer aldı.Kendisine Nedim Avcı ve Sema Akçay Divan Kurulunda yardımcı olacak...

 

 

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile resmen başladı.

 

Türksen Koç genel kurula faaliyet raporunu okuyor

Eski Yönetimin ibrası genel kurula sunuldu. Üyeler oybirliği ile "kabul" dedi. 2016 Yılı için tahmini bütçe ise 80 Bin TL olarak belirlendi.

Darıcalı işadamı ve son kongrede Darıca CHP İlçe Başkanı olan Yakup Törk kongre salonuna dahil olan isimler arasında yerini aldı

KAISİAD Yeni Dönem Yönetim Kurulu'nda görev yapmaya tek aday listede yer alan isimler şöyle:

 

Nasrettin Bavaş

Türksen Koç

Meşaik Karakuş

Memet Efendioğlu

Ümit Kabay

Birol Çiçek

Ataman Adıgüzel

Feyzullah Ercan

Sevim Aydın

Sema Akçay

Turan tatar

Mustafa Aydın

İlhan Şen

Resul Orman

Hüseyin Karadeniz

 

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk yeni yönetime başarılar ve kongrenin bölgeye hayırlı olması temennisini içeren kısa bir selamlama konuşması yaptı...

Kongreye Ardahan Belediyesi Genel sekreteri Hakkı Özgür , Ufuk Özen Alibeyoglu, Posof Kaymakamı Cahit Ülger, Posof belediye başkanı da takip etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.