19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAISİAD’TAN ÜYELERİNE İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

Gebze 29.02.2016 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAISİAD’TAN ÜYELERİNE İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

KAISİAD, üyelerine yönelik olarak, iş sağlığı ve güvenliği semineri düzenledi. İş güvenliği uzmanı George Wagner, seminerde sunum gerçekleştirdi

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), üyelerine yönelik seminer ve faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Dernek organizatörlüğünde dün Gebze Lamec Hotel Business’de İş Güvenliği Uzmanı George Wagner tarafından iş güvenliğiyle ilgili üyelere seminer verildi. Seminere; KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Araz, Avrasya İşadamları Derneği Başkanı Tuncer Saltaş, Teknokent Kimya Sahibi Metin Turfanda, Gebze Fatih Devlet Hastanesi eski Baş Hekim Yardımcısı Doktor Vahap Turfanda ve dernek üyeleri katıldı. 400 ÖĞRENCİYE BURS Seminer öncesi bir konuşma yapan KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, “Dernek olarak bu tür toplantı, seminerlerle amacımız kaynaşma daha çok birlik ve bütünlük içinde olmaktır. Bizim her kahvaltımıza katıldınız. Her kahvaltıda konusunda uzman olan kişilerin eğitim vermesini sağlıyoruz. 6 yılı geride bırakırken çok önemli faaliyetlerde bulunduk. En önemlisi eğitime verdiğimiz değer. 400’e yakın üniversite öğrencisine burs verdik. Dernek olarak her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Bavaş’ın ardından iş güvenliği uzmanı George Wagner, iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili olarak katılımcılara bilgi verdi.
KAISİAD, üyelerine yönelik olarak, iş sağlığı ve güvenliği semineri düzenledi. İş güvenliği uzmanı George Wagner, seminerde sunum gerçekleştirdi

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), üyelerine yönelik seminer ve faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Dernek organizatörlüğünde dün Gebze Lamec Hotel Business’de İş Güvenliği Uzmanı George Wagner tarafından iş güvenliğiyle ilgili üyelere seminer verildi. Seminere; KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Araz, Avrasya İşadamları Derneği Başkanı Tuncer Saltaş, Teknokent Kimya Sahibi Metin Turfanda, Gebze Fatih Devlet Hastanesi eski Baş Hekim Yardımcısı Doktor Vahap Turfanda ve dernek üyeleri katıldı.


400 ÖĞRENCİYE BURS

Seminer öncesi bir konuşma yapan KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, “Dernek olarak bu tür toplantı, seminerlerle amacımız kaynaşma daha çok birlik ve bütünlük içinde olmaktır. Bizim her kahvaltımıza katıldınız. Her kahvaltıda konusunda uzman olan kişilerin eğitim vermesini sağlıyoruz. 6 yılı geride bırakırken çok önemli faaliyetlerde bulunduk. En önemlisi eğitime verdiğimiz değer. 400’e yakın üniversite öğrencisine burs verdik. Dernek olarak her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Bavaş’ın ardından iş güvenliği uzmanı George Wagner, iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili olarak katılımcılara bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.