19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAISİAD, Tipioğlu’na gitti!

Kocaeli 06.12.2019 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KAISİAD, Tipioğlu’na gitti!

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli’nin yeni il emniyet müdürü Veysel Tipioğlu’nu ziyaret etti. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli’ye yeni atanan yeni il emniyet müdürü Veysel Tipioğlu’nu ziyaret etti. KAISİAD üyelerini makamında ağırlayan il emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, ziyaretten ötürü Karakuş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ise, İlimize hoş geldiniz. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşamlarını sürdürmesinde önemli sorumluluğu olan polis teşkilatımızın, her zaman yanında ve destekçisiyiz. İlimize atanmanızdan dolayı çok mutluyuz hem hemşeri olduğumuz için hem de sizin gibi tecrübeli birinin Kocaeli’de görev yapması mutluluk verici. Size ve ilçelerimize yeni atanan tüm polis kardeşlerimize görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Kocaeli’mize tekrar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.      

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli’nin yeni il emniyet müdürü Veysel Tipioğlu’nu ziyaret etti.

KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli’ye yeni atanan yeni il emniyet müdürü Veysel Tipioğlu’nu ziyaret etti. KAISİAD üyelerini makamında ağırlayan il emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, ziyaretten ötürü Karakuş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ise, İlimize hoş geldiniz. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşamlarını sürdürmesinde önemli sorumluluğu olan polis teşkilatımızın, her zaman yanında ve destekçisiyiz. İlimize atanmanızdan dolayı çok mutluyuz hem hemşeri olduğumuz için hem de sizin gibi tecrübeli birinin Kocaeli’de görev yapması mutluluk verici. Size ve ilçelerimize yeni atanan tüm polis kardeşlerimize görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Kocaeli’mize tekrar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.