KAISİAD üyeleri ile buluştu

Gebze 27.01.2020 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KAISİAD üyeleri ile buluştu

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) her ay düzenlediği kahvaltılı toplantılarında bu defa Holiday İnn Otel’de bir araya geldi. 2020 yılının ilk KAISİAD toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler'in konuşmacı olarak katıldı. OTOPARK YÖNETMENLİĞİ SEMİNERİ Bina için ve dışında yapılması zorunlu kılınan otopark yönetmeliği üzerine KAISİAD üyelerini bilgilendirdi. Toplantıya KAISİAD üyeleri dışında konuya yakınlık duyan birçok sektörden farklı memleketlerden isimlerde katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Meşaik Karakuş katılımın yoğunluğundan dolayı herkese teşekkür ederken, Elazığ depreminde hayatını kaybedenlere baş sağ lığı diledi ve bir daha böyle acıların yaşanmamasını, bilinçli yapıların yapılaması gerektiğinin altını çizdi. Kahvaltı programı dernek üyesi Bülent Değirmenci ve Fehmi Başkaya tarafından ikram edildi. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) her ay düzenlediği kahvaltılı toplantılarında bu defa Holiday İnn Otel’de bir araya geldi. 2020 yılının ilk KAISİAD toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler'in konuşmacı olarak katıldı.

OTOPARK YÖNETMENLİĞİ SEMİNERİ

Bina için ve dışında yapılması zorunlu kılınan otopark yönetmeliği üzerine KAISİAD üyelerini bilgilendirdi. Toplantıya KAISİAD üyeleri dışında konuya yakınlık duyan birçok sektörden farklı memleketlerden isimlerde katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Meşaik Karakuş katılımın yoğunluğundan dolayı herkese teşekkür ederken, Elazığ depreminde hayatını kaybedenlere baş sağ lığı diledi ve bir daha böyle acıların yaşanmamasını, bilinçli yapıların yapılaması gerektiğinin altını çizdi. Kahvaltı programı dernek üyesi Bülent Değirmenci ve Fehmi Başkaya tarafından ikram edildi.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.