19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAISİAD YER ALIYOR

Gebze 28.10.2017 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISİAD YER ALIYOR

Kars, Ardahan, Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) her ay olduğu gibi bu ayda geleneksel kahvaltı programını gerçekleştirdi.

İstasyon Köprübaşı Cağ Kebap Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı toplantıların bu ay ki adresi yine değişmedi. Toplantıda konuşan KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş önümüzdeki ay yapılacak olan genel kurul öncesi dernek üyelerine yeni bir dönem mesajı verdi. Ayrıca KAUSİAD için yer alımı ile ilgili de hedefler koyulduğunun altını çizdi. VEDA KONUŞMASI GİBİ OLDU Bavaş kahvaltıya katılan üyelere yönelik yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki ay derneğimizin genel kurulu var. Şimdi burada veda konuşması gibi olacak ama bugüne kadar derneğimizin yönetiminde bana yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarıma, yönetim kuruluma ve dernek üyelerime çok teşekkür ederim. Kongremizin sonunda belki başka bir arkadaşımızla dernek güzergahımız belirlenecek. Bugün geldiğimiz noktada ben ve öncesinde kurucu başkanımız Ufuk Ekinci nasıl derneğimizin çıtasını daha yukarılara çekmeye çalıştıysak yine yeni dönemde yeni bir arkadaşımızla çalışmalarımız ivme kazanacaktır. Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası bölgelerinden oluşan dernek üyelerimizin yelpazesini genişletmek istiyoruz. Kocaeli genelinden belki derneğimize katılmak izteyen sanayici ve işadamları vardır. Onlara da kapımızın açık olduğunu belirtmek isterim.” Dedi. KAISİAD’IN AYAKLARI ÜSTÜNDE DURMASI LAZIM KAISİAD’ın yer alımına ilişkim amacına yönelikte açıklamalar yapan Nasrettin Bavaş, “Derneğimizin artık kendi ayakları üstünde durması gerekiyor. Bu nedenle kendi binasında, kendi yerinde olması kaçınılmazdır. Bunu sağlama adına çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Merkezi ilk olarak Gebze tercihimizdir. Ama üyelerimizin de görüşlerine saygılıyız. Derneğimizin yer açısından merkezi noktası Darıca veya Çayırova olsa da ben saygı duyarım. Önemli olan KAISİAD’In kendi yer olmasıdır.” dedi. KAISİAD’ın bu ay yapılan toplantısına katılan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Sekreteri Kadir Işık ve Gebze Pazarcılar Derneği Başkanı Ziyaettin Erattir’da kahvaltı katılımcılarına yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Üyeler ve diğer misafirlerin katıldığı kahvaltıyı Şamil Yalçın ikram etti. Yalçın’da tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür içeren kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.  
Kars, Ardahan, Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) her ay olduğu gibi bu ayda geleneksel kahvaltı programını gerçekleştirdi.

İstasyon Köprübaşı Cağ Kebap Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı toplantıların bu ay ki adresi yine değişmedi. Toplantıda konuşan KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş önümüzdeki ay yapılacak olan genel kurul öncesi dernek üyelerine yeni bir dönem mesajı verdi. Ayrıca KAUSİAD için yer alımı ile ilgili de hedefler koyulduğunun altını çizdi.

VEDA KONUŞMASI GİBİ OLDU

Bavaş kahvaltıya katılan üyelere yönelik yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki ay derneğimizin genel kurulu var. Şimdi burada veda konuşması gibi olacak ama bugüne kadar derneğimizin yönetiminde bana yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarıma, yönetim kuruluma ve dernek üyelerime çok teşekkür ederim. Kongremizin sonunda belki başka bir arkadaşımızla dernek güzergahımız belirlenecek. Bugün geldiğimiz noktada ben ve öncesinde kurucu başkanımız Ufuk Ekinci nasıl derneğimizin çıtasını daha yukarılara çekmeye çalıştıysak yine yeni dönemde yeni bir arkadaşımızla çalışmalarımız ivme kazanacaktır. Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası bölgelerinden oluşan dernek üyelerimizin yelpazesini genişletmek istiyoruz. Kocaeli genelinden belki derneğimize katılmak izteyen sanayici ve işadamları vardır. Onlara da kapımızın açık olduğunu belirtmek isterim.” Dedi.

KAISİAD’IN AYAKLARI ÜSTÜNDE DURMASI LAZIM

KAISİAD’ın yer alımına ilişkim amacına yönelikte açıklamalar yapan Nasrettin Bavaş, “Derneğimizin artık kendi ayakları üstünde durması gerekiyor. Bu nedenle kendi binasında, kendi yerinde olması kaçınılmazdır. Bunu sağlama adına çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Merkezi ilk olarak Gebze tercihimizdir. Ama üyelerimizin de görüşlerine saygılıyız. Derneğimizin yer açısından merkezi noktası Darıca veya Çayırova olsa da ben saygı duyarım. Önemli olan KAISİAD’In kendi yer olmasıdır.” dedi. KAISİAD’ın bu ay yapılan toplantısına katılan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Sekreteri Kadir Işık ve Gebze Pazarcılar Derneği Başkanı Ziyaettin Erattir’da kahvaltı katılımcılarına yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Üyeler ve diğer misafirlerin katıldığı kahvaltıyı Şamil Yalçın ikram etti. Yalçın’da tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür içeren kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.