19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaan Öztürk yasa boğdu

Spor 23.04.2020 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaan Öztürk yasa boğdu

Eskişehirspor’un U19 takımında forma giyen yetenekli genç oyuncu Kaan Öztürk (20) trafik kazasında hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Kaan Öztürk idaresindeki araç, önceki gece saatlerinde Kütahya istikametinden gelirken yoldan çıktı. Çevre yolu istikametine seyir halinde iken Ahmet Kanatlı Lisesi karşısında aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek önce orta refüje daha sonra da aydınlatma direğine çarpan Öztürk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. GEBZESPOR UNUTMADI Eskişehirspor’un 20 yaşındaki futbolcusu Kaan Öztürk’ün trafik kazası sebebiyle hayatını kaybetmesinin ardından Gebzespor başsağlığı mesajı yayınladı. TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında şu ifadeler kullanıldı: “Eskişehirspor U19 Takımı’nda forma giyen Kaan Öztürk’ün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Genç yaşta vefat eden merhum Kaan Öztürk’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.” Kaan için profesyonel kulüpler de başsağlığı mesajı paylaştı.

Eskişehirspor’un U19 takımında forma giyen yetenekli genç oyuncu Kaan Öztürk (20) trafik kazasında hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Kaan Öztürk idaresindeki araç, önceki gece saatlerinde Kütahya istikametinden gelirken yoldan çıktı. Çevre yolu istikametine seyir halinde iken Ahmet Kanatlı Lisesi karşısında aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek önce orta refüje daha sonra da aydınlatma direğine çarpan Öztürk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GEBZESPOR UNUTMADI

Eskişehirspor’un 20 yaşındaki futbolcusu Kaan Öztürk’ün trafik kazası sebebiyle hayatını kaybetmesinin ardından Gebzespor başsağlığı mesajı yayınladı. TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında şu ifadeler kullanıldı: “Eskişehirspor U19 Takımı’nda forma giyen Kaan Öztürk’ün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Genç yaşta vefat eden merhum Kaan Öztürk’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.” Kaan için profesyonel kulüpler de başsağlığı mesajı paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.