Kabaca’dan ‘Atatürk’ Açıklaması

Gebze 22.07.2018 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kabaca’dan ‘Atatürk’ Açıklaması

MHP Gebze İlçe Sekreteri Sayın Erdal Kabaca, Atatürk düşmanlarına karşı bir mesaj yayımladı.

Kabaca mesajında, Türk adaletine güveninin sonsuz olduğunu söyleyerek, “Türk Milleti dili, dini, bayrağı ve kitabı ile bir bütündür. Yaşadığı her karış toprağında şühedanın kanı ile sulanmış olduğu bilinci ile yaşamalı, gaflete ve hıyanete asla düşmemelidir. Ülkücü Hareket olarak, geçtiğimiz günlerde Anıtkabir’de bir video çekimi yaparak hem Türklüğe, hem de İslam’a hakaret eden medya maymunluğu yapan şahsı şiddetle kınıyoruz. KARŞILIĞI AÇIK VE NET Ülkücü Hareket; Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümandır. Ülkemiz yeteri kadar sıkıntılar çekmiş ve bedelini de Ülkücü Hareket ağır bir şekilde ödemiştir. Anayasamız da Atatürk’e yapılan bu ahlaksız, seviyesiz açıklamanın karşılığı açık ve nettir. Yüce Türk adaletine güveniniz sonsuz, inancımız tamdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerini korumak, yaşatmak ise Milliyetçi-Ülkücü hareketin asli görevidir.  Yüce Türk Milletine Saygılarımızla arz ederiz.”   HABER: KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Sekreteri Sayın Erdal Kabaca, Atatürk düşmanlarına karşı bir mesaj yayımladı.

Kabaca mesajında, Türk adaletine güveninin sonsuz olduğunu söyleyerek, “Türk Milleti dili, dini, bayrağı ve kitabı ile bir bütündür. Yaşadığı her karış toprağında şühedanın kanı ile sulanmış olduğu bilinci ile yaşamalı, gaflete ve hıyanete asla düşmemelidir. Ülkücü Hareket olarak, geçtiğimiz günlerde Anıtkabir’de bir video çekimi yaparak hem Türklüğe, hem de İslam’a hakaret eden medya maymunluğu yapan şahsı şiddetle kınıyoruz.

KARŞILIĞI AÇIK VE NET

Ülkücü Hareket; Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümandır. Ülkemiz yeteri kadar sıkıntılar çekmiş ve bedelini de Ülkücü Hareket ağır bir şekilde ödemiştir. Anayasamız da Atatürk’e yapılan bu ahlaksız, seviyesiz açıklamanın karşılığı açık ve nettir. Yüce Türk adaletine güveniniz sonsuz, inancımız tamdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerini korumak, yaşatmak ise Milliyetçi-Ülkücü hareketin asli görevidir.  Yüce Türk Milletine Saygılarımızla arz ederiz.”

 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.