Kabristan ziyareti yapan vatandaşlara ikram

Dilovası 07.06.2019 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kabristan ziyareti yapan vatandaşlara ikram

Dilovası Belediyesi bayramda kabristan ziyareti yapan vatandaşlara ikramda bulunarak bayramlarını tebrik etti.

Dilovası Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında halkın yanında olmaya devam ediyor. Ramazan bayramında kabristan ziyareti yapan vatandaşlara ikramda bulunulup bayramlarının tebrik edilmesinden dolayı,  Dilovalılar yerinde bir uygulama olduğunu belirterek duyduğu memnuiyeti dile getirdi. UYGULAMALARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZDAN DUYGUSAL TEPKİLER ALIYORUZ Her fırsatta halk ile gönül bağı kurmak için çeşitli uygulamaları hayata geçirdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Dilovalı hemşerilerimiz kadirşinastır. Onların gönlüne girmek için sosyal belediyecilik anlamında ne yaparsak yapalım hemen duygusal tepkiler alıyoruz.  O yüzden göreve geldiğimiz günden bugüne vatandaşlarımızın gönlünde kalıcı bir yer etmek için bu tür sosyal uygulamaları bir bir hayata geçirerek yaşam şartlarımızı kolaylaştıracağız. Ramazan Bayramı ile birlikte halkımıza yönelik yaptığımız uygulamalardan bir tanesi kabristan ziyareti yapan vatandaşlarımıza ikramda bulunarak bayramlarını tebrik etmek oldu. Güzel uygulama oldu vatandaşlarımız güzel tepkilerini yaptığım her ziyarette belirttiler. Önümüzde ki beş yıl boyunca bu tür uygulamalarımız devam edecek” dedi.
Dilovası Belediyesi bayramda kabristan ziyareti yapan vatandaşlara ikramda bulunarak bayramlarını tebrik etti.

Dilovası Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında halkın yanında olmaya devam ediyor. Ramazan bayramında kabristan ziyareti yapan vatandaşlara ikramda bulunulup bayramlarının tebrik edilmesinden dolayı,  Dilovalılar yerinde bir uygulama olduğunu belirterek duyduğu memnuiyeti dile getirdi.

UYGULAMALARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZDAN DUYGUSAL TEPKİLER ALIYORUZ

Her fırsatta halk ile gönül bağı kurmak için çeşitli uygulamaları hayata geçirdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Dilovalı hemşerilerimiz kadirşinastır. Onların gönlüne girmek için sosyal belediyecilik anlamında ne yaparsak yapalım hemen duygusal tepkiler alıyoruz.  O yüzden göreve geldiğimiz günden bugüne vatandaşlarımızın gönlünde kalıcı bir yer etmek için bu tür sosyal uygulamaları bir bir hayata geçirerek yaşam şartlarımızı kolaylaştıracağız. Ramazan Bayramı ile birlikte halkımıza yönelik yaptığımız uygulamalardan bir tanesi kabristan ziyareti yapan vatandaşlarımıza ikramda bulunarak bayramlarını tebrik etmek oldu. Güzel uygulama oldu vatandaşlarımız güzel tepkilerini yaptığım her ziyarette belirttiler. Önümüzde ki beş yıl boyunca bu tür uygulamalarımız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.