19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAÇ TL İSTEDİ?

Spor 14.06.2017 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAÇ TL İSTEDİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetimden yıllık 3 milyon Euro istedi. Kulüp, Güneş'e alternatif olarak yabancı birkaç teknik adamı yedekte tutmaya başladı.

Beşiktaş,  Şenol Güneş ile yaptığı sözleşmedeki opsiyon hakkını kullandı ancak hocaya hem iyileştirme yapıp hem de mukaveleyi uzatmak için haber gönderdi. Fakat para konusunda iki cephenin önerdiği arasında büyük fark çıktı. ​Siyah-beyazlı kulüp, 3 milyon Euro isteyen Güneş'e iki yıllık sözleşme ve yıllık 2.1 milyon Euro teklif etmişti. Yönetim, gelmesi muhtemel olumsuz yanıt karşısında, B planını devreye sokacak. SÖZLEŞME KONUSU AĞUSTOS AYINDA İlk etapta bir yıllık opsiyonu devreye soktuğu için, zaten  Şenol Güneş ile bir sezon daha gidecek olan  Beşiktaş Yönetimi, yeni sözleşme görüşmelerini ileri bir tarihe erteleyecek. Transfer ve kamp planlaması gibi yeni sezonu ilgilendiren konularda aksaklık yaşanmamasını isteyen siyah-beyazlılar, gerekirse yeni sözleşmeyi ağustos ayında masaya yatıracak. Böylece olası kriz de şimdiden rafa kalkacak. GÜNEY KORE'DEN TEKLİF GELEBİLİR Yönetimin bu hamlesi karşısında takımı zor durumda bırakmayacağı düşünülen Güneş'in de bu tercihe yeşil ışık yakabileceği belirtildi. Daha önce, "Kovsalar da gitmem" diye açıklama yaparak, uzun yıllar kalmak istediğini her fırsatta ifade eden siyah-beyazlı teknik adamın,  Güney Kore'den iyi bir teklif alması durumunda bu tutumunu değiştirebileceği iddia edildi
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetimden yıllık 3 milyon Euro istedi. Kulüp, Güneş'e alternatif olarak yabancı birkaç teknik adamı yedekte tutmaya başladı.

Beşiktaş,  Şenol Güneş ile yaptığı sözleşmedeki opsiyon hakkını kullandı ancak hocaya hem iyileştirme yapıp hem de mukaveleyi uzatmak için haber gönderdi. Fakat para konusunda iki cephenin önerdiği arasında büyük fark çıktı.

​Siyah-beyazlı kulüp, 3 milyon Euro isteyen Güneş'e iki yıllık sözleşme ve yıllık 2.1 milyon Euro teklif etmişti. Yönetim, gelmesi muhtemel olumsuz yanıt karşısında, B planını devreye sokacak.

SÖZLEŞME KONUSU AĞUSTOS AYINDA

İlk etapta bir yıllık opsiyonu devreye soktuğu için, zaten  Şenol Güneş ile bir sezon daha gidecek olan  Beşiktaş Yönetimi, yeni sözleşme görüşmelerini ileri bir tarihe erteleyecek. Transfer ve kamp planlaması gibi yeni sezonu ilgilendiren konularda aksaklık yaşanmamasını isteyen siyah-beyazlılar, gerekirse yeni sözleşmeyi ağustos ayında masaya yatıracak. Böylece olası kriz de şimdiden rafa kalkacak.

GÜNEY KORE'DEN TEKLİF GELEBİLİR

Yönetimin bu hamlesi karşısında takımı zor durumda bırakmayacağı düşünülen Güneş'in de bu tercihe yeşil ışık yakabileceği belirtildi. Daha önce, "Kovsalar da gitmem" diye açıklama yaparak, uzun yıllar kalmak istediğini her fırsatta ifade eden siyah-beyazlı teknik adamın,  Güney Kore'den iyi bir teklif alması durumunda bu tutumunu değiştirebileceği iddia edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.