KADINLAR, DARICA'YA AİLE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNMAK İÇİN GELDİLER

Darıca 27.11.2016 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KADINLAR, DARICA'YA AİLE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNMAK İÇİN GELDİLER

Aile ekonomisine katkıda artık hanımlara da büyük iş düşüyor. Bu katkı sağlanırken, hanımın aile içi sorumluluklarını aksatmama beklentisi ise yadsınamaz. Bu nedenle, bu beklentiden yola çıkarak Network Marketing sistemi ortaya çıktı. İnsanlar kendi ortamlarında; zaman, mekan ve hedeflerini kendileri belirleyerek çalışmaya başladı. Ama bir handikap vardı. EĞİTİM! Bu en büyük şarttı. Sektörde 1 numara olan LR Health & Beauty Systems, 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde, ilçemizde Bayramoğlu Cucci Otel’de, LR Health & Beauty Systems’in Duayen Liderlerinden Sema Tanyolaç-Filiz Doğan ekibinin önderliğinde bir “Power Camp” organize etti. Bu Power Camp boyunca Türkiye'nin dört bir yerinden gelen iş ortaklarına, nasıl para kazanılabileceği, hedeflenen amaca ulaşmak için izlenecek en doğru yol ve ürünler hakkında en ince detaylar, tek tek anlatıldı. Bu Power Camp’a katılan yaklaşık 40 iş ortağı, belirledikleri hedefler ve bu hedeflerin onlara ne gibi katma değer sağlayabileceği konusunda farkındalık kazanıp sektöre bomba gibi döneceklerinin sinyallerini verdiler. Tüm katılımcıların ortak kararı, "LR’la mükemmel LR fırsatlarında buluştukları" yolunda idi..

Aile ekonomisine katkıda artık hanımlara da büyük iş düşüyor. Bu katkı sağlanırken, hanımın aile içi sorumluluklarını aksatmama beklentisi ise yadsınamaz. Bu nedenle, bu beklentiden yola çıkarak Network Marketing sistemi ortaya çıktı. İnsanlar kendi ortamlarında; zaman, mekan ve hedeflerini kendileri belirleyerek çalışmaya başladı. Ama bir handikap vardı. EĞİTİM! Bu en büyük şarttı.

Sektörde 1 numara olan LR Health & Beauty Systems, 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde, ilçemizde Bayramoğlu Cucci Otel’de, LR Health & Beauty Systems’in Duayen Liderlerinden Sema Tanyolaç-Filiz Doğan ekibinin önderliğinde bir “Power Camp” organize etti. Bu Power Camp boyunca Türkiye'nin dört bir yerinden gelen iş ortaklarına, nasıl para kazanılabileceği, hedeflenen amaca ulaşmak için izlenecek en doğru yol ve ürünler hakkında en ince detaylar, tek tek anlatıldı.

Bu Power Camp’a katılan yaklaşık 40 iş ortağı, belirledikleri hedefler ve bu hedeflerin onlara ne gibi katma değer sağlayabileceği konusunda farkındalık kazanıp sektöre bomba gibi döneceklerinin sinyallerini verdiler. Tüm katılımcıların ortak kararı, "LR’la mükemmel LR fırsatlarında buluştukları" yolunda idi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.