19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KADEF’ten MHP Kocaeli’ye ziyaret!

Siyaset 30.10.2020 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

KADEF’ten MHP Kocaeli’ye ziyaret!

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindeki ekip MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ile federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Dilovası MHP Partisi İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’ın da katılımıyla MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu hakkında tek tek bilgiler veren Yıldırım, yaptığı sosyal çalışmaları da anlattı. Yıldırım’ın ardından federasyona bağlı Dernek başkanları tek tek söz alarak kendilerini tanıttı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette memnuniyetlerini dile getiren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü; “Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kadim Ağrı şehrinin güzel insanları; ülkemize ve ilimize her daim katma değer katan sosyal, kültürel, siyasal anlamda da bizlerin önemsediği bir topluluktur. Vatanın bölünmez bütünlüğü savunan kırmızıçizgilerine önem veren Ağrılı hemşerilerimizi önemsiyoruz. Vatanına milletine bayrağına saygı duyan her birey bizim için kıymetlidir. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, farklı farklı görüşlerde olsak bile ülkenin bölünmez bütünlüğü bizler için önemlidir. Öte yandan bu kadar kısa bir sürede güzel işler yapmışsınız, daha güzel çalışmalar yapacağınıza da inancımız tamdır. Bu anlamda enerji dolu Başkan Ömer Yıldırım’ı ve Ağrılı hemşerilerimiz tebrik eder başarılar dileriz” dedi. “HEMŞERİLERİMİZE SEÇİLEBİLİR YERLERDE YER VERİN” Ünlü’nün ardından konuşan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ise; düşüncelerinden ötürü Ünlü’ye teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Yıldırım, “Türkiye’deki ve Kocaeli’ndeki Ağrılı hemşerilerimiz bu ülkenin ana unsurlarıdır. Bu bilinci taşıyan eğitimli liyakatli, vatanına ve milletine bağlı insana insan olduğu için değer veren bir topluluktur. KADEF’in de, tam bu noktada diğer etnik yöre halklarıyla kültürel harmanlaşmayı gerçekleştiren ve bir misyonu üstlenen görevi var. Burada da görev sivil toplum kuruluşlarının önemi büyüktür. Bizler KADEF olarak her siyasi diğer partide talep ettiğimiz gibi Kocaeli’nde sizin partinizde de hemşerilerimize seçilebilir yerlerde yer vermenizi arzuluyor ve istiyoruz” dedi. DERNEKLER TAM KADRO KATILDI Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF)’in ziyaretinde eşlik eden dernekler heyeti; Kocaeli İzmit Ağrı Dernek Başkan Vekili Birol Yılmaz, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Hereke Kışladüzü Ağrılılar Dernek Başkanı Selahattin Dolay, Dilovası Ağrılılar İl Derneği Başkanı Nihat Aba, Dilovası Ağrılılar Derneği Başkan Vekili Yusuf Toltar, Dilovası Ağrı Eleşkirtler Derneği Başkan Vekili Recep Laç, Dilovası Ağrı Merkez Yorgunsöğüt Köyü Derneği Başkanı H.Hüseyin Dursun, Darıca Ağrı Yukarıtoklu Köyü Derneği Başkanı Telat Aydemir, Darıca Ağrı Boztoprak Köyü Derneği Başkanı Fettah Akagündüz, Çayırova Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız eşlik etti.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindeki ekip MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ile federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Dilovası MHP Partisi İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’ın da katılımıyla MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu hakkında tek tek bilgiler veren Yıldırım, yaptığı sosyal çalışmaları da anlattı. Yıldırım’ın ardından federasyona bağlı Dernek başkanları tek tek söz alarak kendilerini tanıttı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette memnuniyetlerini dile getiren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü; “Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kadim Ağrı şehrinin güzel insanları; ülkemize ve ilimize her daim katma değer katan sosyal, kültürel, siyasal anlamda da bizlerin önemsediği bir topluluktur. Vatanın bölünmez bütünlüğü savunan kırmızıçizgilerine önem veren Ağrılı hemşerilerimizi önemsiyoruz. Vatanına milletine bayrağına saygı duyan her birey bizim için kıymetlidir. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, farklı farklı görüşlerde olsak bile ülkenin bölünmez bütünlüğü bizler için önemlidir. Öte yandan bu kadar kısa bir sürede güzel işler yapmışsınız, daha güzel çalışmalar yapacağınıza da inancımız tamdır. Bu anlamda enerji dolu Başkan Ömer Yıldırım’ı ve Ağrılı hemşerilerimiz tebrik eder başarılar dileriz” dedi.

“HEMŞERİLERİMİZE SEÇİLEBİLİR YERLERDE YER VERİN”

Ünlü’nün ardından konuşan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ise; düşüncelerinden ötürü Ünlü’ye teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Yıldırım, “Türkiye’deki ve Kocaeli’ndeki Ağrılı hemşerilerimiz bu ülkenin ana unsurlarıdır. Bu bilinci taşıyan eğitimli liyakatli, vatanına ve milletine bağlı insana insan olduğu için değer veren bir topluluktur. KADEF’in de, tam bu noktada diğer etnik yöre halklarıyla kültürel harmanlaşmayı gerçekleştiren ve bir misyonu üstlenen görevi var. Burada da görev sivil toplum kuruluşlarının önemi büyüktür. Bizler KADEF olarak her siyasi diğer partide talep ettiğimiz gibi Kocaeli’nde sizin partinizde de hemşerilerimize seçilebilir yerlerde yer vermenizi arzuluyor ve istiyoruz” dedi.

DERNEKLER TAM KADRO KATILDI

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF)’in ziyaretinde eşlik eden dernekler heyeti; Kocaeli İzmit Ağrı Dernek Başkan Vekili Birol Yılmaz, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Hereke Kışladüzü Ağrılılar Dernek Başkanı Selahattin Dolay, Dilovası Ağrılılar İl Derneği Başkanı Nihat Aba, Dilovası Ağrılılar Derneği Başkan Vekili Yusuf Toltar, Dilovası Ağrı Eleşkirtler Derneği Başkan Vekili Recep Laç, Dilovası Ağrı Merkez Yorgunsöğüt Köyü Derneği Başkanı H.Hüseyin Dursun, Darıca Ağrı Yukarıtoklu Köyü Derneği Başkanı Telat Aydemir, Darıca Ağrı Boztoprak Köyü Derneği Başkanı Fettah Akagündüz, Çayırova Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.