19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KADEM Kocaeli’den Kan ve Plazma bağışı desteği!

Kocaeli 31.10.2020 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

KADEM Kocaeli’den Kan ve Plazma bağışı desteği!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Kızılay Haftası dolayısıyla 48 ildeki temsilcilikleri aracılığıyla Türk Kızılay'ın kan ve plazma bağışı kampanyasına destek veriyor. KADEM'den yapılan açıklamaya göre, dernek Kızılay Haftası'nda Türk Kızılay ile ortak bir çalışmaya imza atıyor. KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan, Yürütme Kurulu Üyeleri ve Saha Gönüllüleri ekibi ile Gölcük’te bulunan Kızılay Kan Bağışı noktasında broşürler dağıtarak, vatandaşları kan vermeye teşvik ettiler. Korona virüsle mücadele kapsamındaki kampanyaya destek için 175 kişiyle birebir görüşme ve bilgilendirme yapıldı. Ayrıca kan bağışında bulunarak kampanyaya destek oldular. HEDEF KORONAVİRÜSLE MÜCADELEYE KATKI KADEM gönüllüleri, Kızılay Haftası dolayısıyla 30-31 Ekim tarihlerinde Kızılay'ın kan bağışı ile pandemi döneminde Kovid-19 hastalarının tedavisinde büyük önem arz eden immün plazma tedavisi için gerekli plazma bağışı kampanyasına destek veriyor. Türkiye ve dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü dönemde, Kızılay'ın çalışmalarına destek vermeyi bir sorumluluk olarak gören KADEM, kan ve plazma bağışı yaparak korona virüsle mücadeleye katkı sağlamayı hedefliyor. DESTEĞE DAVET ETTİ KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden tüm kurum ve kişileri Kızılay'ı kan ve plazma bağışı kampanyasına destek vermeye davet etti. Ayrıca Asuman Sert Erturan ‘’Kampanyaya destek verdiğimiz günde meydana gelen İzmir depremi de gösterdi ki afetlere her an hazırlıklı olmalı Kızılay’ımıza destek olarak kan bağışını ihmal etmemeliyiz. Kocaeli Kızılay ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Kızılay Haftası dolayısıyla 48 ildeki temsilcilikleri aracılığıyla Türk Kızılay'ın kan ve plazma bağışı kampanyasına destek veriyor. KADEM'den yapılan açıklamaya göre, dernek Kızılay Haftası'nda Türk Kızılay ile ortak bir çalışmaya imza atıyor.

KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan, Yürütme Kurulu Üyeleri ve Saha Gönüllüleri ekibi ile Gölcük’te bulunan Kızılay Kan Bağışı noktasında broşürler dağıtarak, vatandaşları kan vermeye teşvik ettiler. Korona virüsle mücadele kapsamındaki kampanyaya destek için 175 kişiyle birebir görüşme ve bilgilendirme yapıldı. Ayrıca kan bağışında bulunarak kampanyaya destek oldular.

HEDEF KORONAVİRÜSLE MÜCADELEYE KATKI

KADEM gönüllüleri, Kızılay Haftası dolayısıyla 30-31 Ekim tarihlerinde Kızılay'ın kan bağışı ile pandemi döneminde Kovid-19 hastalarının tedavisinde büyük önem arz eden immün plazma tedavisi için gerekli plazma bağışı kampanyasına destek veriyor. Türkiye ve dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü dönemde, Kızılay'ın çalışmalarına destek vermeyi bir sorumluluk olarak gören KADEM, kan ve plazma bağışı yaparak korona virüsle mücadeleye katkı sağlamayı hedefliyor.

DESTEĞE DAVET ETTİ

KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden tüm kurum ve kişileri Kızılay'ı kan ve plazma bağışı kampanyasına destek vermeye davet etti. Ayrıca Asuman Sert Erturan ‘’Kampanyaya destek verdiğimiz günde meydana gelen İzmir depremi de gösterdi ki afetlere her an hazırlıklı olmalı Kızılay’ımıza destek olarak kan bağışını ihmal etmemeliyiz. Kocaeli Kızılay ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.