Kaderin cilvesi bu olsa gerek! Yapılanları unutmadık İFA

Spor 09.04.2015 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kaderin cilvesi bu olsa gerek! Yapılanları unutmadık İFA

Ligin 26’ncı ve son haftasında sahasında şampiyonluk adayı İFA’yı konuk edecek olan Çayırovaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, ilk maçta yaşanan olaylar hala akıllarda.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Çayırovasporlu İshak’ın son dakikada attığı beraberlik golünün ardından büyük olaylar başlatan İFA Kulübü, şampiyonluk için Pazar günü Çayırovaspor’u yenmekten başka çaresi yok. Ligde 50 puanla lider Sultanbeyli Belediyespor’un 3 puan gerisinde 2’nci sırada bulunan İstanbul tesmilcisi, Çayırovaspor’u yenerek lider Sultanbeyli Belediyespor’un puan kaybını bekleyecek. Ligin ilk yarısında oynanan maçın ardından Çayırovasporlu futbolcu ve yönetime saldıran İFAlılar, Çayırovaspor kafilesini taşıyan otobüsün camlarını kırarak otobüsü kullanılmaz bir hale getirmişlerdi. İLKER ÇAKIR’A BİLE KÜFÜRLER EDİLMİŞTİ Üstelik bu yaşanan olaylar Gebzespor kanadına sıçramış, Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır olaya duyarsız kalmamıştı. ‘’Biz ağabeyiz, üstümüze düşeni yaparız. Çayırovaspor’a yapılan Gebze’ye yapılmıştır’’ diyen Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır’a da sosyal medya hesabı üzerinden ağza alınmayacak sözler sarf eden İFA taraftarları gündemi meşgul etmişti. Kaderin cilvesine bakın ki, o İFA bugün Çayırova’ya mutlak 3 puan parolasıyla gelecek. Çayırovaspor takımının ligde play-out oynayacağı kesinleşmiş olsa da 3 puan almak için ellerinden gelen mücadeleyi göstererek rakibini eli boş göndermek istiyor.
Ligin 26’ncı ve son haftasında sahasında şampiyonluk adayı İFA’yı konuk edecek olan Çayırovaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, ilk maçta yaşanan olaylar hala akıllarda.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Çayırovasporlu İshak’ın son dakikada attığı beraberlik golünün ardından büyük olaylar başlatan İFA Kulübü, şampiyonluk için Pazar günü Çayırovaspor’u yenmekten başka çaresi yok. Ligde 50 puanla lider Sultanbeyli Belediyespor’un 3 puan gerisinde 2’nci sırada bulunan İstanbul tesmilcisi, Çayırovaspor’u yenerek lider Sultanbeyli Belediyespor’un puan kaybını bekleyecek. Ligin ilk yarısında oynanan maçın ardından Çayırovasporlu futbolcu ve yönetime saldıran İFAlılar, Çayırovaspor kafilesini taşıyan otobüsün camlarını kırarak otobüsü kullanılmaz bir hale getirmişlerdi.

İLKER ÇAKIR’A BİLE KÜFÜRLER EDİLMİŞTİ

Üstelik bu yaşanan olaylar Gebzespor kanadına sıçramış, Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır olaya duyarsız kalmamıştı. ‘’Biz ağabeyiz, üstümüze düşeni yaparız. Çayırovaspor’a yapılan Gebze’ye yapılmıştır’’ diyen Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır’a da sosyal medya hesabı üzerinden ağza alınmayacak sözler sarf eden İFA taraftarları gündemi meşgul etmişti. Kaderin cilvesine bakın ki, o İFA bugün Çayırova’ya mutlak 3 puan parolasıyla gelecek. Çayırovaspor takımının ligde play-out oynayacağı kesinleşmiş olsa da 3 puan almak için ellerinden gelen mücadeleyi göstererek rakibini eli boş göndermek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.