19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaderleri de aynı hedefleri de!

Spor 06.02.2018 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaderleri de aynı hedefleri de!

Aynı haftada liderlik koltuğuna oturan Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor, renklerine gönül veren taraftarlarını mutlu ederken, her iki takımımızın gelecek haftaki maçlarının farklı günlerde oynanacak olmasıyla her iki takım taraftarlarının birbirlerine destek olması bekleniyor.

Geride bıraktığımız hafta sonunda mücadele ettikleri liglerde rakiplerini dize getiren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ve BAL temsilcimiz Gebzespor, aynı haftada liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşadılar. İki bölge takımımızın bu başarısı hem mor beyaz, hem de sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarları bir hayli memnun ederken, her iki camia da rehavetten uzaklaşmak istiyor.  Maç maç düşünerek zirveyi rakiplerine kaptırmak istemeyen Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor takımları, gelecek hafta sahasında oynayacakları maçlarda da birbirlerine destek olacaklar. CUMARTESİ DARICA’YA, PAZAR GEBZE’YE Cumartesi günü sahasında K.Erciyesspor’u konuk edecek olan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin kritik 90 dakikasını Gebzespor taraftarların da takip ederek Darıca’ya destek vermesi bekleniyor. Pazar günü sahasında İnegöl Gençlergücü’nü ağırlayacak olan Gebzespor’a da aynı desteğin sarı yeşilli taraftarlardan gelmesi bekleniyor.
Aynı haftada liderlik koltuğuna oturan Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor, renklerine gönül veren taraftarlarını mutlu ederken, her iki takımımızın gelecek haftaki maçlarının farklı günlerde oynanacak olmasıyla her iki takım taraftarlarının birbirlerine destek olması bekleniyor.

Geride bıraktığımız hafta sonunda mücadele ettikleri liglerde rakiplerini dize getiren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ve BAL temsilcimiz Gebzespor, aynı haftada liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşadılar. İki bölge takımımızın bu başarısı hem mor beyaz, hem de sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarları bir hayli memnun ederken, her iki camia da rehavetten uzaklaşmak istiyor.  Maç maç düşünerek zirveyi rakiplerine kaptırmak istemeyen Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor takımları, gelecek hafta sahasında oynayacakları maçlarda da birbirlerine destek olacaklar.

CUMARTESİ DARICA’YA, PAZAR GEBZE’YE

Cumartesi günü sahasında K.Erciyesspor’u konuk edecek olan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin kritik 90 dakikasını Gebzespor taraftarların da takip ederek Darıca’ya destek vermesi bekleniyor. Pazar günü sahasında İnegöl Gençlergücü’nü ağırlayacak olan Gebzespor’a da aynı desteğin sarı yeşilli taraftarlardan gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.