Kadın cinayetleri son bulsun!

Gebze 23.07.2020 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadın cinayetleri son bulsun!

Pınar Gültekin ve katledilen tüm kadınlar için Gebze Kent Meydanın kadınlar bir araya gelerek basın açıklamasına imza attılar. Gebzeli kadınlar, kadın cinayetlerinin son bulmasına dikkat çektiler. Gebze Kent Meydanında bir araya gelen çeşitli sivil toplum örgütleri, dernekler ve siyasi partileri temsil eden kadınlar, Pınar Gültekin ve katledilen tüm kadınlar için tek yürek oldular. Gebzeli kadınlar, kadın cinayetlerinin son bulmasına dikkat çekerken “Artık ölmek istemiyoruz. Başka Pınarlar ölmesin. Kadın cinayetleri son bulsun. Erkekler öldürmesin. İstanbul sözleşmesi yaşatır” açıklamasını yaparken cinayetlerin artık son bulması gerektiğini ifade ettiler.     TEK YÜREK OLDULAR Kent meydanımda bir araya gelen kadınlar, Pınar Gültekin ve katledilen tüm kadınlar için açıklama yaparken “Kadın cinayetleri sona ermeli. Yasalar artık ağırlaşmalı. Erkekler öldürüyor, herkes seyrediyor” derken meydandaki kalabalıkta cinayetlerin son bulması istendi. Meydandaki  Basın açıklamasını TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Mehtap Demir yaparken çok sayıda kadın programa katılarak cinayetlere tepki koydu.

Pınar Gültekin ve katledilen tüm kadınlar için Gebze Kent Meydanın kadınlar bir araya gelerek basın açıklamasına imza attılar. Gebzeli kadınlar, kadın cinayetlerinin son bulmasına dikkat çektiler.

Gebze Kent Meydanında bir araya gelen çeşitli sivil toplum örgütleri, dernekler ve siyasi partileri temsil eden kadınlar, Pınar Gültekin ve katledilen tüm kadınlar için tek yürek oldular. Gebzeli kadınlar, kadın cinayetlerinin son bulmasına dikkat çekerken “Artık ölmek istemiyoruz. Başka Pınarlar ölmesin. Kadın cinayetleri son bulsun. Erkekler öldürmesin. İstanbul sözleşmesi yaşatır” açıklamasını yaparken cinayetlerin artık son bulması gerektiğini ifade ettiler.

 

 

TEK YÜREK OLDULAR

Kent meydanımda bir araya gelen kadınlar, Pınar Gültekin ve katledilen tüm kadınlar için açıklama yaparken “Kadın cinayetleri sona ermeli. Yasalar artık ağırlaşmalı. Erkekler öldürüyor, herkes seyrediyor” derken meydandaki kalabalıkta cinayetlerin son bulması istendi. Meydandaki  Basın açıklamasını TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Mehtap Demir yaparken çok sayıda kadın programa katılarak cinayetlere tepki koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.