GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kadın eli değecek

Darıca 22.11.2019 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadın eli değecek

DARICA’YA, EMNİYETE, ASAYİŞE, TRAFİĞE;

Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, CHP’li meclis üyeleri ile görüşmesinde Darıca’nın birçok sorununu çözüme kavuşturmak için adımlar attığını belirtti. CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şaheser Alaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarete; CHP Darıca Meclis Üyeleri; Selim Özcan, Göknur Bektaş, Aydın Işık, Şadi Güven, Özkan Sarıtoprak, Ayhan Şen, Mustafa Yılmaz ve Osman Demir katıldı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca’ya hayırlı olsun dileklerini ileten CHP’li meclis üyeleri Darıca’nın sorunlarını da dile getirdi. KADINLAR HER İŞİ YAPABİLİR Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, “Yaklaşık on gün önce göreve atandık. Darıca’ya gönüllü olarak geldim. Darıca’yı çok sevdim. Darıca halkı polisi çok seviyor. Hal böyle olunca işimizde ekstra mutlu oluyoruz. Kadın bir ilçe emniyet müdürü olduğum için basın bir hayli ilgi gösterdi. Saha çalışmalarımızda beni gören kadınlar da desteklerini iletiyor. Bu ayrıca güç veriyor. ‘Sen kadınsın yapamazsın’ diyenlere en güzel örnek üst düzey pozisyonlarda kadınlarımızın olması. Kadınlar her işi yapabilir. TRAFİK SORUNU DİKKATİMİ ÇEKTİ Buraya geldiğimde ilk olarak dikkatimi İstasyon Caddesi’ndeki trafik çekti. Tabi ki de trafiğin yoğunluğunun okul giriş-çıkış ve mesai saatlerinde daha yoğun olması kaçınılmaz.  Trafik sorunuyla ilgili gerekli adımları ilk olarak attığımızı belirtmek isterim. Trafiğin yoğun olduğu caddelere alternatifler bulunabilir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz ile de bu durum hakkında bir görüşme gerçekleştirdik. Bazı okullarımızın giriş-çıkış saatlerinde yarım saatlik bir oynama yapabiliriz. Bunlara ek olarak set yapımı, durak boyama ve tek yön uygulamasını büyükşehir ve Darıca Belediyesi yetkilileri ile yapacağımız toplantının ardından karar vereceğiz” dedi.
DARICA’YA, EMNİYETE, ASAYİŞE, TRAFİĞE;

Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, CHP’li meclis üyeleri ile görüşmesinde Darıca’nın birçok sorununu çözüme kavuşturmak için adımlar attığını belirtti.

CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şaheser Alaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarete; CHP Darıca Meclis Üyeleri; Selim Özcan, Göknur Bektaş, Aydın Işık, Şadi Güven, Özkan Sarıtoprak, Ayhan Şen, Mustafa Yılmaz ve Osman Demir katıldı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca’ya hayırlı olsun dileklerini ileten CHP’li meclis üyeleri Darıca’nın sorunlarını da dile getirdi.

KADINLAR HER İŞİ YAPABİLİR

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, “Yaklaşık on gün önce göreve atandık. Darıca’ya gönüllü olarak geldim. Darıca’yı çok sevdim. Darıca halkı polisi çok seviyor. Hal böyle olunca işimizde ekstra mutlu oluyoruz. Kadın bir ilçe emniyet müdürü olduğum için basın bir hayli ilgi gösterdi. Saha çalışmalarımızda beni gören kadınlar da desteklerini iletiyor. Bu ayrıca güç veriyor. ‘Sen kadınsın yapamazsın’ diyenlere en güzel örnek üst düzey pozisyonlarda kadınlarımızın olması. Kadınlar her işi yapabilir.

TRAFİK SORUNU DİKKATİMİ ÇEKTİ

Buraya geldiğimde ilk olarak dikkatimi İstasyon Caddesi’ndeki trafik çekti. Tabi ki de trafiğin yoğunluğunun okul giriş-çıkış ve mesai saatlerinde daha yoğun olması kaçınılmaz.  Trafik sorunuyla ilgili gerekli adımları ilk olarak attığımızı belirtmek isterim. Trafiğin yoğun olduğu caddelere alternatifler bulunabilir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz ile de bu durum hakkında bir görüşme gerçekleştirdik. Bazı okullarımızın giriş-çıkış saatlerinde yarım saatlik bir oynama yapabiliriz. Bunlara ek olarak set yapımı, durak boyama ve tek yön uygulamasını büyükşehir ve Darıca Belediyesi yetkilileri ile yapacağımız toplantının ardından karar vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.