Kadın hakem Gebzespor için geliyor

Spor 02.12.2016 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kadın hakem Gebzespor için geliyor

Kadın hakem Gebzespor için geliyor

Gebzespor’un Pazar günü deplasmanda Kartal Bulvarspor ile karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikayı Ankara bölgesi hakemlerinden Efe Tanrıverdi yönetecek. Gebzespor’un geçen sezon sahasında Edirnespor’u 3-0 yendiği maçın dördüncü hakemliğini yapan Tanrıverdi, ilk kez Gebzespor'un maçında düdük çalacak. Tanrıverdi’nin yardımcılıklarını Volkan Altuntaş ve Elif Yalçın yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Gürcan Hasova görev yapacak. ELİF YALÇIN’I TANIYORUZ Mücadelede yardımcı hakem olarak görev yapacak kadın hakem Elif Yalçın, Çayırovaspor’un geçtiğimiz haftalarda sahasında Sultangazispor ile oynadığı maçta da yardımcı hakem olarak görev yapmıştı.
Kadın hakem Gebzespor için geliyor

Gebzespor’un Pazar günü deplasmanda Kartal Bulvarspor ile karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikayı Ankara bölgesi hakemlerinden Efe Tanrıverdi yönetecek. Gebzespor’un geçen sezon sahasında Edirnespor’u 3-0 yendiği maçın dördüncü hakemliğini yapan Tanrıverdi, ilk kez Gebzespor'un maçında düdük çalacak. Tanrıverdi’nin yardımcılıklarını Volkan Altuntaş ve Elif Yalçın yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Gürcan Hasova görev yapacak.

ELİF YALÇIN’I TANIYORUZ

Mücadelede yardımcı hakem olarak görev yapacak kadın hakem Elif Yalçın, Çayırovaspor’un geçtiğimiz haftalarda sahasında Sultangazispor ile oynadığı maçta da yardımcı hakem olarak görev yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.