Kadına Satırla Saldırıya Tutuklama

Gebze 14.09.2018 - 21:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kadına Satırla Saldırıya Tutuklama

Gebze'de gasbetmeye çalıştığı kadını satırla yaraladığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Osman Yılmaz Mahallesi'ndeki Akşemsettin Parkı önünde bir kadına gasp girişiminde bulunulduğu ve satırla saldırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırı girişiminde bulunan Y.B. (39) gözaltına alındı. Hafif şekilde yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Öte yandan, şüpheli Y.B. hakkında kesinleşmiş hapis cezası da olduğu öğrenildi.
Gebze'de gasbetmeye çalıştığı kadını satırla yaraladığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Osman Yılmaz Mahallesi'ndeki Akşemsettin Parkı önünde bir kadına gasp girişiminde bulunulduğu ve satırla saldırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırı girişiminde bulunan Y.B. (39) gözaltına alındı.

Hafif şekilde yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Öte yandan, şüpheli Y.B. hakkında kesinleşmiş hapis cezası da olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.