Kadına Şiddete Elektronik Kelepçe Cezası Geliyor

17.02.2015 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kadına Şiddete Elektronik Kelepçe Cezası Geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, kadına şiddet olaylarında da bileğe elektronik kelepçe uygulaması getirileceğini açıkladı.

Büyük tartışma yaratan İç Güvenlik Paketi TBMM bugün Genel Kurulu'na geliyor. Görüşmeler öncesinde İktidar ve muhalefet temsilcileri gündem dışı söz alarak hunharca katledilen Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili konuştu. KADINA ŞİDDET OLAYLARINDA DA ELEKTRONİK KELEPÇE Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, kadına şiddete yönelik yaptığı konuşma sırasında kadına şiddet olaylarında da bileğe elektronik kelepçe uygulaması getirileceğini açıkladı. İslam "Elektronik bileklik sistemi şiddet olaylarında da uygulanacak. Uygulamapilot bölgelerde mart ayında başlayacak." dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, kadına şiddet olaylarında da bileğe elektronik kelepçe uygulaması getirileceğini açıkladı.

Büyük tartışma yaratan İç Güvenlik Paketi TBMM bugün Genel Kurulu'na geliyor. Görüşmeler öncesinde İktidar ve muhalefet temsilcileri gündem dışı söz alarak hunharca katledilen Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili konuştu.

KADINA ŞİDDET OLAYLARINDA DA ELEKTRONİK KELEPÇE

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, kadına şiddete yönelik yaptığı konuşma sırasında kadına şiddet olaylarında da bileğe elektronik kelepçe uygulaması getirileceğini açıkladı. İslam "Elektronik bileklik sistemi şiddet olaylarında da uygulanacak. Uygulamapilot bölgelerde mart ayında başlayacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.