Kadınlar köprü ve AVM’yi gezdi

Kocaeli 22.02.2016 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kadınlar köprü ve AVM’yi gezdi

AK Parti Kadın Kolları yönetimi geçtiğimiz gün Körfez Geçiş Köprüsü’ne giderek hem çalışmalar hakkında hem de AVM inşaatını inceleyerek bilgi aldılar.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi geçtiğimiz gün Diliskelesi’nde yapımı devam eden Dünya’nın en büyük dördüncü köprüsü ve Oksijen3 Alış Veriş Merkezi’ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. BAYANLARA SUNUM YAPILDI Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş Pazarlama Sorumlusu Özge Çimen tarafından ağırlanan Akbulut, Artut ve yönetimi toplantı salonunda sunum yapıldı. Çimen burada yaptığı sunumda köprünün mayıs ayında hizmete açılabileceğini köprünün açılması ile birlikte burada bulunan AVM’nin de hizmet vermeye başlayabileceğini belirterek “Oksijen3 Gebze-Dilovası Shooping 24 saat halka açık şekilde hizmet verecek. Alışveriş merkezimizin içerisinde köprünün kuruluş aşamalarını kademe kademe gösteren bir müzemiz olacaktır. Doğuş grubu burada büyük bir restaurant açacak. Migros’un mağazası olacak. Benzin istasyonu olarak Petrol Ofisi ile anlaştık. 400 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK Burada bayanları ve çocukları önemsiyoruz. Onun için çocuklarımız için oyun alanları bayanlarımız içinde rahatça gezip dolaşacakları alanlar inşa ediyoruz. Şuan yaptığımız tespitlere göre bu tesisimizde yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlanacak. Bununla ilgili de Dilovası’nda öncelik verilmiş ve çalışmalarımız sürmektedir. Tesisimiz ayrıca manzara açısında da Dünya’da eşi benzeri olmayan bir alışveriş merkezi olacaktır.”dedi. Çimen çalışmalar hakkında tek tek bilgiler verirken, yöneticilerin sorularını da cevapladı. KAPI KAPI DOLAŞMAMIZIN ESERİDİR Toplantı salonunda yapılan sunum sonrası açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Dilovamıza yapılan bu Dünya projesinde tüm teşkilatımızın her kademesinde emek verenlerin emeği vardır. Bu köprü ve AVM siz bayanlarımızın kapı kapı dolaşmasının bir eseridir. Biz Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza verdiğimiz destekler ile bu güzel projeler hayata geçmektedir. İnşallah bundan sonrada bizler emek vereceğiz ve ülkemize hizmet edeceğiz ki böyle büyük projeleri hayata geçecek. İnşallah bu yıl içerisinde bitecek ve yüzümüzün akıyla büyük bir gurur duyacağız.”dedi. TEKNEYLE KÖPRÜYÜ GEZDİLER Toplantı salonundaki sunumun ardından Kadın kolları yöneticileri öğlen yemeğini birlikte yedikten sonra hep birlikte Oksijen3 Gebze-Dilovası Shooping Alışveriş Merkezi’ni ardından da tekneyle Hersek Burnuna kadar giderek köprü çalışmalarını incelediler. ARTUT, GURUR DUYDU Gezi sonrası AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, köprü ve AVM çalışmaları hakkında bilgiler veren Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş Pazarlama Sorumlusu Özge Çimen’e teşekkür ederken, yaptıkları gezi sonrası böyle büyük bir projenin AK Parti tarafından hayata geçirilmesinin gururunu yaşadıklarını belirtti.
AK Parti Kadın Kolları yönetimi geçtiğimiz gün Körfez Geçiş Köprüsü’ne giderek hem çalışmalar hakkında hem de AVM inşaatını inceleyerek bilgi aldılar.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi geçtiğimiz gün Diliskelesi’nde yapımı devam eden Dünya’nın en büyük dördüncü köprüsü ve Oksijen3 Alış Veriş Merkezi’ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

BAYANLARA SUNUM YAPILDI

Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş Pazarlama Sorumlusu Özge Çimen tarafından ağırlanan Akbulut, Artut ve yönetimi toplantı salonunda sunum yapıldı. Çimen burada yaptığı sunumda köprünün mayıs ayında hizmete açılabileceğini köprünün açılması ile birlikte burada bulunan AVM’nin de hizmet vermeye başlayabileceğini belirterek “Oksijen3 Gebze-Dilovası Shooping 24 saat halka açık şekilde hizmet verecek. Alışveriş merkezimizin içerisinde köprünün kuruluş aşamalarını kademe kademe gösteren bir müzemiz olacaktır. Doğuş grubu burada büyük bir restaurant açacak. Migros’un mağazası olacak. Benzin istasyonu olarak Petrol Ofisi ile anlaştık.

400 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Burada bayanları ve çocukları önemsiyoruz. Onun için çocuklarımız için oyun alanları bayanlarımız içinde rahatça gezip dolaşacakları alanlar inşa ediyoruz. Şuan yaptığımız tespitlere göre bu tesisimizde yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlanacak. Bununla ilgili de Dilovası’nda öncelik verilmiş ve çalışmalarımız sürmektedir. Tesisimiz ayrıca manzara açısında da Dünya’da eşi benzeri olmayan bir alışveriş merkezi olacaktır.”dedi. Çimen çalışmalar hakkında tek tek bilgiler verirken, yöneticilerin sorularını da cevapladı.

KAPI KAPI DOLAŞMAMIZIN ESERİDİR

Toplantı salonunda yapılan sunum sonrası açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Dilovamıza yapılan bu Dünya projesinde tüm teşkilatımızın her kademesinde emek verenlerin emeği vardır. Bu köprü ve AVM siz bayanlarımızın kapı kapı dolaşmasının bir eseridir. Biz Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza verdiğimiz destekler ile bu güzel projeler hayata geçmektedir. İnşallah bundan sonrada bizler emek vereceğiz ve ülkemize hizmet edeceğiz ki böyle büyük projeleri hayata geçecek. İnşallah bu yıl içerisinde bitecek ve yüzümüzün akıyla büyük bir gurur duyacağız.”dedi.

TEKNEYLE KÖPRÜYÜ GEZDİLER

Toplantı salonundaki sunumun ardından Kadın kolları yöneticileri öğlen yemeğini birlikte yedikten sonra hep birlikte Oksijen3 Gebze-Dilovası Shooping Alışveriş Merkezi’ni ardından da tekneyle Hersek Burnuna kadar giderek köprü çalışmalarını incelediler.

ARTUT, GURUR DUYDU

Gezi sonrası AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, köprü ve AVM çalışmaları hakkında bilgiler veren Otoyol İşletme ve Bakım A.Ş Pazarlama Sorumlusu Özge Çimen’e teşekkür ederken, yaptıkları gezi sonrası böyle büyük bir projenin AK Parti tarafından hayata geçirilmesinin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.