19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kadınlar üzerinden siyaset yapılamaz!”

Siyaset 29.10.2020 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Kadınlar üzerinden siyaset yapılamaz!”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye yönelik CHP Genel Başkanınca yapılan saygısızlığı kınıyorum " dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a yönelik ana muhalefet lideri tarafından yapılan saygısızlığa sosyal medya üzerinden cevap verdi. Katırcıoğlu, açıklamasında; “Türkiye’ye ve milletine Fransız kalan ana muhalefet liderini Aile ve Kadın üzerine seviyesiz siyasi popülizm söylemleri ahlaksızca ve yakışıksızdır” dedi. BOYKOT ÇAĞRISINA MİLLİ BİR DURUŞ KOYAMADI Radiye Sezer Katırcıoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı; “Fransa’da sergilenen alçak saldırılara karşı başlatılan boykot çağrısına milli bir duruş koyamayan ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanımızın eşi, dünya mazlumlarının şefkatli annesi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi üzerinden yaptığı çirkin açıklamayı kınıyorum. Ana muhalefet lideri eğer yürekli bir siyasetçi ise aile ve kadın üzerinden konuşmaktansa muhatapları ile konuşur. Ama her defasında girdiği her seçimde yenilgi üstüne yenilgi alan biri siyasetinde aşağısına iniyor.” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye yönelik CHP Genel Başkanınca yapılan saygısızlığı kınıyorum " dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a yönelik ana muhalefet lideri tarafından yapılan saygısızlığa sosyal medya üzerinden cevap verdi. Katırcıoğlu, açıklamasında; “Türkiye’ye ve milletine Fransız kalan ana muhalefet liderini Aile ve Kadın üzerine seviyesiz siyasi popülizm söylemleri ahlaksızca ve yakışıksızdır” dedi.

BOYKOT ÇAĞRISINA MİLLİ BİR DURUŞ KOYAMADI

Radiye Sezer Katırcıoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı; “Fransa’da sergilenen alçak saldırılara karşı başlatılan boykot çağrısına milli bir duruş koyamayan ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanımızın eşi, dünya mazlumlarının şefkatli annesi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi üzerinden yaptığı çirkin açıklamayı kınıyorum. Ana muhalefet lideri eğer yürekli bir siyasetçi ise aile ve kadın üzerinden konuşmaktansa muhatapları ile konuşur. Ama her defasında girdiği her seçimde yenilgi üstüne yenilgi alan biri siyasetinde aşağısına iniyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.