Kadıoğlu Ebeler Haftası’nı kutladı

Darıca 23.04.2019 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kadıoğlu Ebeler Haftası’nı kutladı

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, ilçede görev yapan tüm Ebe’lere teşekkür etti.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, ilçede görev yapan tüm Ebe’lere teşekkür etti. Kadıoğlu, Ebeler haftası nedeniyle yaptığı açıklama da “ Eline doğduğumuz, dünyaya geldiğimizde ilk tanıştığımız insanlar olan ebelerimizin Ebeler Haftası’nı kutlarım. Bu ülkenin huzur, mutluluk ve geleceğinin en önemli teminatı sağlıktır. Sağlıklı bir toplum sağlıklı bireylerle oluşur. Tarihin en eski mesleklerinden biri olan ebelik de sağlıklı birey, aile ve toplumun oluşmasında çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum.” dedi. ÖZEL İNSANLAR Sağlık Müdürü Kadıoğlu konuşmasına şöyle devam etti : “Bir Doktor olarak değerlendirmek gerekirse Ebelik mesleği annenin, kadının, ailenin ve toplumun sağlık danışmanlarıdır. Doğum öncesi ve sonrasında ailelerin yanında olarak, onları eğiterek sağlıklı nesillerin oluşmasına katkı sunarlar. Bir bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı olmaları, doğumda bir annenin acısını dindirmeleri onları daha da özel kılar ve insanlarla derin bağlar kurmalarını sağlar.” dedi. ANNE DOSTU HASTANELERLE KALİTE ARTIYOR Kadıoğlu sözlerinin devamında ise : “Sağlık sistemimizin başarıya ulaşmasında her sağlık çalışanının yeri vazgeçilmezdir. Ülkemizde özellikle son yıllarda anne ve bebek ölüm oranlarının büyük bir hızla indirilmesinde ebelerimizin rolü büyüktür. Bu başarıları devam ettirebilmemiz için başta Anne Dostu Hastanelerimiz olmak üzere doğum hizmeti sunulan tüm hastanelerde ebelik hizmetlerinin güçlendirilmesi, normal doğumun desteklenmesi ve sunulan hizmeti kalitesinin daha da artırılması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerinin kutsallığına inanarak büyük bir sevgiyle insanımıza hizmet eden, gece gündüz demeden özveriyle Darıca’mızda görev yapan tüm ebelerimizin Ebeler Haftasını bir kez daha kutlarım ayrıca Darıca’mıza ve Kocaeli’mize yaptıkları katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.
Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, ilçede görev yapan tüm Ebe’lere teşekkür etti.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, ilçede görev yapan tüm Ebe’lere teşekkür etti.

Kadıoğlu, Ebeler haftası nedeniyle yaptığı açıklama da “ Eline doğduğumuz, dünyaya geldiğimizde ilk tanıştığımız insanlar olan ebelerimizin Ebeler Haftası’nı kutlarım.

Bu ülkenin huzur, mutluluk ve geleceğinin en önemli teminatı sağlıktır. Sağlıklı bir toplum sağlıklı bireylerle oluşur. Tarihin en eski mesleklerinden biri olan ebelik de sağlıklı birey, aile ve toplumun oluşmasında çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum.” dedi.

ÖZEL İNSANLAR

Sağlık Müdürü Kadıoğlu konuşmasına şöyle devam etti : “Bir Doktor olarak değerlendirmek gerekirse Ebelik mesleği annenin, kadının, ailenin ve toplumun sağlık danışmanlarıdır. Doğum öncesi ve sonrasında ailelerin yanında olarak, onları eğiterek sağlıklı nesillerin oluşmasına katkı sunarlar. Bir bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı olmaları, doğumda bir annenin acısını dindirmeleri onları daha da özel kılar ve insanlarla derin bağlar kurmalarını sağlar.” dedi.

ANNE DOSTU HASTANELERLE KALİTE ARTIYOR

Kadıoğlu sözlerinin devamında ise : “Sağlık sistemimizin başarıya ulaşmasında her sağlık çalışanının yeri vazgeçilmezdir. Ülkemizde özellikle son yıllarda anne ve bebek ölüm oranlarının büyük bir hızla indirilmesinde ebelerimizin rolü büyüktür. Bu başarıları devam ettirebilmemiz için başta Anne Dostu Hastanelerimiz olmak üzere doğum hizmeti sunulan tüm hastanelerde ebelik hizmetlerinin güçlendirilmesi, normal doğumun desteklenmesi ve sunulan hizmeti kalitesinin daha da artırılması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerinin kutsallığına inanarak büyük bir sevgiyle insanımıza hizmet eden, gece gündüz demeden özveriyle Darıca’mızda görev yapan tüm ebelerimizin Ebeler Haftasını bir kez daha kutlarım ayrıca Darıca’mıza ve Kocaeli’mize yaptıkları katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.