Kadıoğlu, personelle tanıştı!

Gebze 24.09.2019 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadıoğlu, personelle tanıştı!

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünden Gebze’ye atanan Dr. İlhan Kadıoğlu, personelle tanıştı

Darıca’da yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu personeliyle tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Kadıoğlu; “Hepimizin amacı bundan önce olduğu gibi, Gebze’miz için iyi bir sağlık hizmeti sunmak olacaktır. Sağlıkta çıtayı daha da yükselterek ilçemize en iyi hizmeti sunma adına var gücümüzle hep beraber çalışacağız.” dedi. AMACIMIZ DAHA İYİ SAĞLIK HİZMETİ Konuşmasına devam eden Kadıoğlu; “Arkadaşlar, sizlerle daha önce bu çatı altında çalışmış olmam hasebiyle birçoğunuzu tanıyorum. Benim sizden beklentim mesai mefhumu gözetmeksizin, ekip ruhuna uygun ve Gebzeli vatandaşlarımıza en iyi hizmet sunmanız olacaktır. Bundan sonra hep birlikte çalışacağız, şimdiden hepinize başarılar diliyorum." dedi.
Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünden Gebze’ye atanan Dr. İlhan Kadıoğlu, personelle tanıştı

Darıca’da yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu personeliyle tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Kadıoğlu; “Hepimizin amacı bundan önce olduğu gibi, Gebze’miz için iyi bir sağlık hizmeti sunmak olacaktır. Sağlıkta çıtayı daha da yükselterek ilçemize en iyi hizmeti sunma adına var gücümüzle hep beraber çalışacağız.” dedi.

AMACIMIZ DAHA İYİ SAĞLIK HİZMETİ

Konuşmasına devam eden Kadıoğlu; “Arkadaşlar, sizlerle daha önce bu çatı altında çalışmış olmam hasebiyle birçoğunuzu tanıyorum. Benim sizden beklentim mesai mefhumu gözetmeksizin, ekip ruhuna uygun ve Gebzeli vatandaşlarımıza en iyi hizmet sunmanız olacaktır. Bundan sonra hep birlikte çalışacağız, şimdiden hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.