Kadir Işık Duruma El Koydu

Darıca 23.01.2018 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kadir Işık Duruma El Koydu

Darıca CHP'nin örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Işık son dönemde gündeme gelen konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partinin gerek mahallelerde gerekse kol organlarındaki yapılanma ile ilgili önemli bir performans sergileyen Kadir Işık dün gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kazım Karabekir Mahalle Temsilciği Yönetimi ile toplantı gerçekleştirdi. Daha önce mevcut temsilciliklere başkan olarak atanacak isimlere ilişkin ciddi bir efor sarfeden Kadir Işık, belirlenen isimlerle temsilcilik ofislerinde toplantılarına start verdi. Bu toplantılar sırasında mahalle yönetim kurulu içerisinde görevlendirmeleri de mahalle başkanı ile birlikte belirleyen Işık, Kazım Karabekir Mahallesi'nde Metin Güzel'in yürütme kurulunu netleştirdi. TÜM YAPILANDIRMA ONA BAĞLI Kadir Işık çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademe yönetim kurulumuz, yürütme kurulumuz ve mahalle yönetimlerimizle birlikte yeni döneme ciddi bir start verdik. 2019 için yapılandırmamızın artık sonuna gelmek üzereyiz. Tamamlandığı an tüm organlarımızla sahaya ineceğiz. Zaman zaman bazı organlarımızla ilgili eksiklikler, aksaklıklar yaşayabiliriz. Her ortamda, insanın evinde dahi yaşayabilecek sıkıntılarla da karşılaşabiliriz. Ama bunları iyi niyetimizle aşacak görüş açısına sahibiz. Gerekli görüşmelerimizi yaparak eksiği aksaklığı ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Tabi burada en önemli görev bana düşüyor. Örgütlenmeden sorumlu bir birimin başında olarak yapılarımızın her türlü gelişimlerini ince eleyip sık dokuyacağız. Biz hem ilçeyi hem ülkeyi yönetmeye adayız, karşılaştığımız her sorunu çözecek tecrübemiz ve azmimiz var."dedi.  
Darıca CHP'nin örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Işık son dönemde gündeme gelen konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partinin gerek mahallelerde gerekse kol organlarındaki yapılanma ile ilgili önemli bir performans sergileyen Kadir Işık dün gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kazım Karabekir Mahalle Temsilciği Yönetimi ile toplantı gerçekleştirdi. Daha önce mevcut temsilciliklere başkan olarak atanacak isimlere ilişkin ciddi bir efor sarfeden Kadir Işık, belirlenen isimlerle temsilcilik ofislerinde toplantılarına start verdi. Bu toplantılar sırasında mahalle yönetim kurulu içerisinde görevlendirmeleri de mahalle başkanı ile birlikte belirleyen Işık, Kazım Karabekir Mahallesi'nde Metin Güzel'in yürütme kurulunu netleştirdi.

TÜM YAPILANDIRMA ONA BAĞLI

Kadir Işık çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademe yönetim kurulumuz, yürütme kurulumuz ve mahalle yönetimlerimizle birlikte yeni döneme ciddi bir start verdik. 2019 için yapılandırmamızın artık sonuna gelmek üzereyiz. Tamamlandığı an tüm organlarımızla sahaya ineceğiz. Zaman zaman bazı organlarımızla ilgili eksiklikler, aksaklıklar yaşayabiliriz. Her ortamda, insanın evinde dahi yaşayabilecek sıkıntılarla da karşılaşabiliriz. Ama bunları iyi niyetimizle aşacak görüş açısına sahibiz. Gerekli görüşmelerimizi yaparak eksiği aksaklığı ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Tabi burada en önemli görev bana düşüyor. Örgütlenmeden sorumlu bir birimin başında olarak yapılarımızın her türlü gelişimlerini ince eleyip sık dokuyacağız. Biz hem ilçeyi hem ülkeyi yönetmeye adayız, karşılaştığımız her sorunu çözecek tecrübemiz ve azmimiz var."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.