19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kafamızdaki isim net!”

Spor 26.06.2018 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kafamızdaki isim net!”

24 Haziran seçimlerinin geride kalmasıyla gözlerin çevrildiği Darıca G.B’de Sportif Direktör İlter Kasap, teknik direktörlük için kafalarındaki ismin net olduğunu söylerken, bu hafta içinde 6-7 oyuncuya imza attıracaklarını söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, bu hafta içinde 6-7 oyuncuya imza attıracaklarını müjdeleyerek sarı yeşilli taraftarların gönlünü ferah tutmasını istedi. Transferde hareketli günler geçireceklerinin mesajını veren Kasap, kabarık transfer listesini ince eleyip sık dokuduklarının altını çizerek, hem ekonomik hem de kulübün yapısına uygun nitelikte isimleri Darıca G.B’ye kazandıracaklarını belirtti. KASAP: 2-3 İÇİNDE HER ŞEY NETLEŞİR Deneyimli sportif direktör, Cuma gününe kadar transferde önemli bir yol kat edeceklerini söyleyerek, topbaşına kadar tüm transferleri bitirmek istediklerini kaydetti. Teknik direktörlük koltuğu için ise anlaştıkları bir isim olduğunun sinyalini üstü kapalı veren Kasap, ‘’Teknik direktör konusunda kafamızdaki isim net. Ama resmileşmediği için bu ismi şu an açıklamamız doğru değil. 2-3 gün içerisinde her şeyin netleşmesini bekliyoruz’’dedi.
24 Haziran seçimlerinin geride kalmasıyla gözlerin çevrildiği Darıca G.B’de Sportif Direktör İlter Kasap, teknik direktörlük için kafalarındaki ismin net olduğunu söylerken, bu hafta içinde 6-7 oyuncuya imza attıracaklarını söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, bu hafta içinde 6-7 oyuncuya imza attıracaklarını müjdeleyerek sarı yeşilli taraftarların gönlünü ferah tutmasını istedi. Transferde hareketli günler geçireceklerinin mesajını veren Kasap, kabarık transfer listesini ince eleyip sık dokuduklarının altını çizerek, hem ekonomik hem de kulübün yapısına uygun nitelikte isimleri Darıca G.B’ye kazandıracaklarını belirtti.

KASAP: 2-3 İÇİNDE HER ŞEY NETLEŞİR

Deneyimli sportif direktör, Cuma gününe kadar transferde önemli bir yol kat edeceklerini söyleyerek, topbaşına kadar tüm transferleri bitirmek istediklerini kaydetti. Teknik direktörlük koltuğu için ise anlaştıkları bir isim olduğunun sinyalini üstü kapalı veren Kasap, ‘’Teknik direktör konusunda kafamızdaki isim net. Ama resmileşmediği için bu ismi şu an açıklamamız doğru değil. 2-3 gün içerisinde her şeyin netleşmesini bekliyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.