Kafelerde kimseler yok

Gündem 09.06.2020 - 20:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kafelerde kimseler yok

Kafelerde kimseler yok / Kafeler eskiyi arıyor Geçtiğimiz günlerde hizmete yeniden merhaba diyen kafeler şu sıralar sıkıntılı. Eski kalabalık günlerinden uzak olan kafeler, eski müşteri yoğunluğunu arıyor. Kovid 19 nedeniyle vatandaşların kafelere eskisi kadar gitmediği şu günlerde kafe sahipleri, eski tempolarını yakalama çabasında. Gebze'de pek çok kafe hizmet verirken güzel havalara rağmen vatandaşlar kafelere pek uğramıyorlar.

Kafelerde kimseler yok / Kafeler eskiyi arıyor
Geçtiğimiz günlerde hizmete yeniden merhaba diyen kafeler şu sıralar sıkıntılı. Eski kalabalık günlerinden uzak olan kafeler, eski müşteri yoğunluğunu arıyor. Kovid 19 nedeniyle vatandaşların kafelere eskisi kadar gitmediği şu günlerde kafe sahipleri, eski tempolarını yakalama çabasında. Gebze'de pek çok kafe hizmet verirken güzel havalara rağmen vatandaşlar kafelere pek uğramıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.