Kaflı, Dilovası’ndan destek istedi!

Dilovası 03.06.2015 - 19:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaflı, Dilovası’ndan destek istedi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Dilovası’nda kurulan Çarşamba pazarında vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Dilovası’nda kurulan Çarşamba pazarında vatandaşlarla sohbet etti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Çarşamba Pazarı’nı ziyaret eden Kaflı, Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Dilovası pazarında ilgiyle karşılanan Kaflı’ya vatandaşlar; ‘İstikrar için bir daha AK Parti diyeceğiz. Siz merak etmeyin. Allah sizi başımızdan eksik etmesin’ diyerek 7 Haziran’da AK Parti’ye destek vereceklerini söyledi. AK Parti hükümetinin devrim niteliğinde hizmetler yaptığını dile getiren Kaflı ise; ‘Güçlü ekonomiyi sağladık. Şimdi daha güçlü bir ekonomi için çalışacağız. Bunun en temel taşı istikrarın devam etmesidir’ dedi. Pazar ziyaretlerinin ardından Dilovası’nda taziye ve ev ziyaretlerinde bulunan Kaflı’ya Dilovası’nda yoğun ilgi vardı.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Dilovası’nda kurulan Çarşamba pazarında vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Dilovası’nda kurulan Çarşamba pazarında vatandaşlarla sohbet etti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Çarşamba Pazarı’nı ziyaret eden Kaflı, Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Dilovası pazarında ilgiyle karşılanan Kaflı’ya vatandaşlar; ‘İstikrar için bir daha AK Parti diyeceğiz. Siz merak etmeyin. Allah sizi başımızdan eksik etmesin’ diyerek 7 Haziran’da AK Parti’ye destek vereceklerini söyledi.

AK Parti hükümetinin devrim niteliğinde hizmetler yaptığını dile getiren Kaflı ise; ‘Güçlü ekonomiyi sağladık. Şimdi daha güçlü bir ekonomi için çalışacağız. Bunun en temel taşı istikrarın devam etmesidir’ dedi.

Pazar ziyaretlerinin ardından Dilovası’nda taziye ve ev ziyaretlerinde bulunan Kaflı’ya Dilovası’nda yoğun ilgi vardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.