Kağıtspor’da Basketbol, Bahadır’a Emanet

Kocaeli 04.09.2018 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kağıtspor’da Basketbol, Bahadır’a Emanet

Bu sezon Erkekler Basketbol 2.Lig’inde mücadele edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, takımı antrenör Tolga Kaan Bahadır’a emanet etti.

Türkiye’nin en köklü amatör spor kulüplerinden olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, salon sporlarında da bu sezon atağa geçti. Voleybol ve Basketbol şubelerinde üst yapıyı yeniden oluşturan mavi beyazlılar, bu sezon 2.Lig’de Kocaeli’yi temsil edecek. Geçmişte salon sporlarında birçok başarısı bulunan Büyükşehir Kağıtspor, birkaç yıldır alt yapıya yönelik yaptığı çalışmaların, nihayet neticesini aldı. Kocaelili gençlerden oluşan bir ekiple liglerde mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, yapılanmanın ardından takımı çalıştıracağı antrenörünü de belirledi.   İMZALAR ATILDI 2. Lig’de mücadele edecek Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Erkek Basketbol takımını, yapılan görüşmeler neticesinde Kocaeli’nin genç antrenörlerinden Tolga Kaan Bahadır çalıştıracak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın makamında gerçekleşen imza töreninde,  Kulüp Başkanı Ali Yeşildal, Basketbol yöneticisi Serhan Çatal da hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Genel Sekreter İlhan Bayram” Birçok branşta takımı bulunan Kağıtspor uluslararası ve Türkiye genelinde büyük başarılara imza atıyor. Biz bunlara devam ediyoruz. Ancak özellikle salon branşlarında basketbolda ve voleybol da şehirdeki amatör oyuncuları bir üst ligde değerlendirerek başarılarını arttırmak istiyoruz” dedi.   “BAŞARILAR DİLİYORUM” Genel Sekreter Bayram,” Bu bakımdan Basketbol takımızı kurduk. Hocamız aynı zamanda bir akademisyen sporcu gelişimi ve spor ahlakı bakımından gençleri yetiştireceğine inanıyoruz. Hocamıza şimdiden teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz. Hocamızın bize gelmesinde büyük destekleri olan Rektörümüz Sadettin Hülagül beye de teşekkür ediyoruz” dedi. İmza sonra açıklamalarda bulunan antrenör Tolga Kaan Bahadır ise, “Şehrimizle ilgili yapılan bir projeye biz de elimizi taşın altına koymayı borç bildik. Sonuna kadar bu şehre yapılacak hizmetin arkasındayız. Başta bize güvenip bu hizmette yer almamızı sağlayan Kağıtspor yönetimine ve Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Bu sezon Erkekler Basketbol 2.Lig’inde mücadele edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, takımı antrenör Tolga Kaan Bahadır’a emanet etti.

Türkiye’nin en köklü amatör spor kulüplerinden olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, salon sporlarında da bu sezon atağa geçti. Voleybol ve Basketbol şubelerinde üst yapıyı yeniden oluşturan mavi beyazlılar, bu sezon 2.Lig’de Kocaeli’yi temsil edecek. Geçmişte salon sporlarında birçok başarısı bulunan Büyükşehir Kağıtspor, birkaç yıldır alt yapıya yönelik yaptığı çalışmaların, nihayet neticesini aldı. Kocaelili gençlerden oluşan bir ekiple liglerde mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, yapılanmanın ardından takımı çalıştıracağı antrenörünü de belirledi.

 

İMZALAR ATILDI

2. Lig’de mücadele edecek Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Erkek Basketbol takımını, yapılan görüşmeler neticesinde Kocaeli’nin genç antrenörlerinden Tolga Kaan Bahadır çalıştıracak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın makamında gerçekleşen imza töreninde,  Kulüp Başkanı Ali Yeşildal, Basketbol yöneticisi Serhan Çatal da hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Genel Sekreter İlhan Bayram” Birçok branşta takımı bulunan Kağıtspor uluslararası ve Türkiye genelinde büyük başarılara imza atıyor. Biz bunlara devam ediyoruz. Ancak özellikle salon branşlarında basketbolda ve voleybol da şehirdeki amatör oyuncuları bir üst ligde değerlendirerek başarılarını arttırmak istiyoruz” dedi.

 

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Genel Sekreter Bayram,” Bu bakımdan Basketbol takımızı kurduk. Hocamız aynı zamanda bir akademisyen sporcu gelişimi ve spor ahlakı bakımından gençleri yetiştireceğine inanıyoruz. Hocamıza şimdiden teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz. Hocamızın bize gelmesinde büyük destekleri olan Rektörümüz Sadettin Hülagül beye de teşekkür ediyoruz” dedi. İmza sonra açıklamalarda bulunan antrenör Tolga Kaan Bahadır ise, “Şehrimizle ilgili yapılan bir projeye biz de elimizi taşın altına koymayı borç bildik. Sonuna kadar bu şehre yapılacak hizmetin arkasındayız. Başta bize güvenip bu hizmette yer almamızı sağlayan Kağıtspor yönetimine ve Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.