Kağıtsporlu voleybolcular namağlup finallerde

Spor 31.05.2019 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kağıtsporlu voleybolcular namağlup finallerde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün Genç Erkek Voleybol takımı ilk senesinde Türkiye Finallerine kalmayı başardı.

Genç Erkekler Türkiye Çeyrek Finalleri, Bartın’da oynandı. Müsabakalar a ilimizi Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu voleybolcular temsil etti. Kurulduğu günden bu güne üst üste başarılı sonuçlar elde eden mavi beyazlılar çeyrek ve yarı finallerde üst düzey performans sergiledi. Tüm maçlarını kazanan genç voleybolcular, aralarında Fenerbahçe ve Galatasaray gibi önemli takımların olduğu finallere kalmayı başadı BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER Kağıtsporlu genç voleybolcular, Bartın’daki çeyrek finallerde Sakarya, Karabük, Düzce ve Bartın takımlarına hiç set vermeden 3-0’la geçti. Yalova’da oynanan yarı finallerde ise Kütahya, Manisa ve Tekirdağ ekiplerini 3-1 yenerek yarı finalleri de namağlup tamamladı ve Türkiye finallerine kaldı. Elde ettikleri başarılı sonuçla ilk senelerinde bir ilki gerçekleştiren mavi beyazlılar, son 16’ya kalarak önümüzdeki sezon Türkiye Şampiyonasında ilimizin iki takımla temsil edilmesini sağladı. FİNALLER ANKARA’DA 26 Haziran – 02 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan final müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün genç erkek voleybol takımını zorlu rakipler bekliyor. Mavi beyazlı ekip finallerde; İstanbul B.B., Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Arkas, Ziraat Bank, Halk Bank, Maliye Milli Piyango gibi Efeler Ligi takımlarının gençleri ile mücadele edecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün Genç Erkek Voleybol takımı ilk senesinde Türkiye Finallerine kalmayı başardı.

Genç Erkekler Türkiye Çeyrek Finalleri, Bartın’da oynandı. Müsabakalar a ilimizi Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu voleybolcular temsil etti. Kurulduğu günden bu güne üst üste başarılı sonuçlar elde eden mavi beyazlılar çeyrek ve yarı finallerde üst düzey performans sergiledi. Tüm maçlarını kazanan genç voleybolcular, aralarında Fenerbahçe ve Galatasaray gibi önemli takımların olduğu finallere kalmayı başadı

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Kağıtsporlu genç voleybolcular, Bartın’daki çeyrek finallerde Sakarya, Karabük, Düzce ve Bartın takımlarına hiç set vermeden 3-0’la geçti. Yalova’da oynanan yarı finallerde ise Kütahya, Manisa ve Tekirdağ ekiplerini 3-1 yenerek yarı finalleri de namağlup tamamladı ve Türkiye finallerine kaldı. Elde ettikleri başarılı sonuçla ilk senelerinde bir ilki gerçekleştiren mavi beyazlılar, son 16’ya kalarak önümüzdeki sezon Türkiye Şampiyonasında ilimizin iki takımla temsil edilmesini sağladı.

FİNALLER ANKARA’DA

26 Haziran – 02 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan final müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün genç erkek voleybol takımını zorlu rakipler bekliyor. Mavi beyazlı ekip finallerde; İstanbul B.B., Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Arkas, Ziraat Bank, Halk Bank, Maliye Milli Piyango gibi Efeler Ligi takımlarının gençleri ile mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.